PočetnaMuzikaIstina o ljubavi Dine Merlina: Suprugu Amelu sam oteo, njeni roditelji su se protivi našoj vezi

Istina o ljubavi Dine Merlina: Suprugu Amelu sam oteo, njeni roditelji su se protivi našoj vezi

Edin Dervišhalidović poznatiji kao Dino Merlin i njegova supruga Amela upoznali su se kao 17-godišnjaci, a njeni roditelji protivili su se toj vezi. Njihova ljubavna priča bila je komplicirana i roditelji njegove supruge protivili su se njihovoj ljubavi. Zaljubili su se kad je Merlinu bilo 17 godina, a  Ameli jedva 17 godina, a vjenčali su se pet godina poslije.

Tokom tih pet godina su se skrivali, borili za svoju ljubav, ali, kako je sam pjevač jednom rekao, niko ih nije mogao rastaviti, piše Blic.

Amela je dolazila iz bogate obitelji i studirala je arhitekturu i njeni roditelji protivili su se vezi s Merlinom koji je dolazio iz siromašne obitelji.

–  Nakon pet godina smo se tajno vjenčali. Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću. Nakon vjenčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se mojoj majci i odmah osjetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za obitelj i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu htjeli ni čuti za nju – ispričao je Dino.

Dodao je kako je kasnije izgladio sve s Amelinim roditeljima koji su ga zavoljeli. Njegova ljubavna priča Merlinu je bila inspiracija za hit “Kad si rekla da me voliš”. Par ima dvoje djece, sina i kćer.

Pratite nas:
Rada Manojlović i H
Dijana Bliznac ljeto