PočetnaAktuelnoIza kulisa koncerta Enesa i Jašara u Švicarskoj: Begović tražio ćevape, a evo ko mu je poklonio usisivač

Iza kulisa koncerta Enesa i Jašara u Švicarskoj: Begović tražio ćevape, a evo ko mu je poklonio usisivač

 

U organizaciji muzičke  agencije „Zvijezde Balkana“ koja već postoji više godina u Švicarskoj, ovaj put u St. Gallenu organiziran je koncert dvije mega zvijezde narodne muzike Jašara Ahmedovskog i Enesa Begovića.

ENES JE NARUČIO ĆEVAPE, PA DOBIO I USISIVAČ 

Mnogobrojni posjetioci tu večer uživali su u hitovima ova dva pjevača, a njih dvojica kao da su u najboljim godinama i poneseni atmosferom skakali su, plesali na bini, a zahvalna publika sa njima je pjevala svaku njihovu pjesmu.

ALMIR I AJDIN SA JAŠAROM

Organizatori koncerta Almir i Aldin bili su odlični domaćini, a tu su im na kraju rekli Jašar i Enes, dok je publika ima samo riječi hvale za organizatore.

JAŠAR SE NAŠALIO SA OBEZBJEĐENJEM

Bilo je veselo na bini, ali isto tako i u bekstejdžu gdje je Enes odmah po dolasku rekao da je gladan, a domaćini su mu odmah donijeli poveću porciju ćevapa za njega i njegove prijatelje koji su došli s njim.

RUŽA ZA VJERNU OBOŽAVATELJKU

Prije nastupa Enes je pratio i rezulate utakmica na telefonu, pa se  tako pričalo i o sportu, fudbalu…

Izvjesni Enes koji živi u Švicarskoj i gdje ima vlastitu firmu organizirao je tombolu za posjetioce, a jedna od nagrada je bila i usisivač kojeg je „oko bacio“ i njegov imenjak Begović, te izrazio želju da bi ga mogao počastiti.

JAŠAR I ENES S HILMOM PELJTOM, NAJTRAŽENIJIM ESTRADIM MENADŽEROM U DIJASPORI

Ovaj je to jedva dočekao i za desetak minuta se vratio sa usisivačem, a Begović je rekao da će mu se baš njegova žena obradovati.

I Jašar i Enes imali su tu večer kako na bini isto tako i iza nje dosta obaveza, jer kada nisu pjevali onda su ih okupirali fanovi koji su željeli sliku za uspomenu.

DVORANA JE BILA PREPUNA

Selvedin Beganović koji živi u Švicarskoj na ovaj koncert došao je zbog njegovog dobrog i dragog prijatelja, inače menadžera Hilme Peljte, da se vide nakon podužeg vremena i da se malo druže.

VISOČAK JE BIO U SIGURNIM RUKAMA

U jednom momentu Jašar i Enes zajedno su zapjevali.

MA, DOĐI DA TE ZAGRLIM

To je bio poseban događaj za njihove fanove koji su ih nagradili gromoglasnim aplauzom.

Druženje s ovom dvojicom pjevača potrajalo je do kasno u noć.

VESELI BOSANCI IZ ST. GALLENA

Posjetilaca je bilo ne samo iz Švicarske već i iz Njemačke, Austrije i Francuske, jer koncert je bio baš u blizini tih susjednih država koje graniče sa Švicarskom.

Bato Šišić

Pratite nas:
Vlado Georgiev turbo
Ronaldo progovorio o