PočetnaAktuelnoJa sam mama, a ne dama! Severina priznala da je slala strašne prijetnje direktorici osnovne škole i otkrila zašto je napravila lom

Ja sam mama, a ne dama! Severina priznala da je slala strašne prijetnje direktorici osnovne škole i otkrila zašto je napravila lom

Severina Vučković (49) bori se za starateljstvo nad sinom i hrvatskim pravosudnim sistemom, a posljednja u nizu vesti koje su objavili hrvatski mediji odnosi se na prijeteće SMS poruke koje je Vučkovićeva slala Ljiljani Klinger, direktorici zagrebačke Osnovne škole „Matija Gubec“, koju pohađa njen sin.

-Reagovala sam kao mama, a ne kao dama! Da, kontaktirala sam s Ljiljanom Klinger u trenutku kada sam saznala kako ona godinama, kao direktorka škole, šalje dopise Centru za socijalni rad doslovno izmišljajući stvari o meni, a onda je to nastavila da radi i Županijskom sudu u Splitu koji je odlučivao o starateljstvu nad mojim djetetom. Bila sam u potpunom šoku – počinje Severina.

-Onda se žalila političkim strukturama, jer samo tako zna, tražeći podršku moćnih ljudi. Istu intervenciju tražila je i od glavnog državnog tužioca zajedno sa Gordanom Buljan Flander, a njihova zajednička advokatica je poslala na Županijski sud u Splitu dopis o tome. Sada, kada se koruptivna mreža raspliće, ili barem ja tako vjerujem, Ljiljana Klinger pokušava da se prikaže kao žrtva, a zapravo želi da ubije glasnika korupcije. Ne boji se ona mene, ona se boji posljedica svojih postupaka – rekla je Severina.

-Nismo moje dijete i ja jedine žrtve njenih postupaka, kao ni korupcije u cijelom lancu institucija u Zagrebu.

Podsjetimo, direktorica škole Ljiljana Klinger, kako piše hrvatski „Nacional“, obratila se ministru Davoru Božinoviću putem maila, navodeći da policija nakon njenih prijava ništa nije uradila.

Navodno, ona je napisala:

-Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim vas da mi pomognete kako ne bismo, umjesto upozorenja gospođi, morali da šaljemo telegrame saučešća.

Hrvatski magazin objavio je poruke, za koje navode da ih je Severina pisala direktorici Klinger.

-Moje dijete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina, babo“ „Sjedit ćeš, drhtt aćeš i trest ćeš se, krivonoga, kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dijete“. „Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će se otkriti. Samo da stigne presuda“, „Dosta je bilo tvoje tiranije“, poruke su koje je pop zvijezda u trenucima slabosti i očaja navodno slala direktorici škole.

 

Pratite nas:
Selma Bajrami prijet
Imam aferu sa 22 god