PočetnaAktuelnoJasna Gospić poručila Marini Tucaković: Ozdravi nam, molim te

Jasna Gospić poručila Marini Tucaković: Ozdravi nam, molim te

Dok se Marina Tucaković, autorica brojnih regionalnih hitova, u jednoj beogradskoj bolnici bori za život, riječi podrške uputila joj je bh. pjevačica Jasna Gospić.

-Drži se Maki, ozdravi nam molim te jer, ko će nam pisati sve te divne stihove, te divne ljudske priče, ko će nas podsjetiti “Šta to biješe ljubav” ili da “Sarajevo nama putuje” i još mnoge druge stihove pravo u naša srca. Drži se lafice, krhka i jaka, nježna i snažna anđeoske duše. Volim te Maki – poručila je Gospić na Facbooku.

Marina se već godinama bori s opakom bolešću, a u utorak je njen sin Milan Laća Radulović zatražio pomoć na Twitteru navodeći da je njegovoj majki pozlilo i da ima teško gušenje.

-Marina je trenutno u bolnici “Dr Dragiša Mišović” na kovid odjeljenju, pošto je konstatovano da ima koronu. Stabilni su joj svi parametri, čak se i pritisak stabilizovao, jedino što je otežano disanje problem, pa su morali da je intubiraju, znači sad je na respiratoru. I nije životno ugrožena, kako pišu razni mediji. To je najsvežija informacija. Kad se sljedeći konzilijum/komisija bude sastala, znaćt emo najsvežije informacije o njenom trenutnom stanju. Ovo zasad je pod kontrolom! Tako da je to jedina validna informacija zasad – izjavio je njen suprug leksandar Radulović Futa.za “Kurir”.

 

Pratite nas:
Priključena je na k
Dječak s gitarom s