PočetnaAktuelnoJe li Lepa Brena ponovo bila na ‘remontu’: Fanovi je uporedili sa Michael Jacksonom

Je li Lepa Brena ponovo bila na ‘remontu’: Fanovi je uporedili sa Michael Jacksonom

Javnim ličnostima je postala svakodnevnica vršiti određene korekcije na sebi, sve češće se podvrgnuti plastičnoj hirurgiji. Pojedini odu malo predaleko, pa umjesto da se uljepšaju, zapravo tim prečestim odlaskom pod nož, naprave samo gore.

Lepa Brena je najvjerovatnije imala neke intervencije, ali sada su njeno izmjenjeno lice svi primijetili. Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju poslije koje su na društvenim mrežama krenuli komentari. Bilo je onih koji su pohvalili pjevaicin izgled, ali i onih koji ne mogu da vjeruju šta je silnim estetskim korekcijama uradila svom izgledu.

-Bože dragi Brenu poštujem ali ovo je jezivo, ne liči na sebe. Nije to starost već izobličenost od korekcija na licu. Pusti starost nek teče. Breno ti si legenda; Šta uradi od sebe zaboga? Podsjeti me na Michael Jacksona; Stop plastičnoj hirurgiji! – samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod nekih Breninih fotografija.

I na ovoj koja je pred vama razlike su drastične. Istina njeno lice je poput djevojčicinog, no pogledate li malo bolje njeke ruke, posebno šake, vidjet ćete da bez obzira na silne korekcije, Brena bar u tom slučaju ne može estetski dotjerati rodni list.

Pratite nas:
Natašu Bekvalac u o
Estradni menadžer H