PočetnaAktuelnoJe li ovo nova ljubav „Žene sirene“: Selma Bajrami se ne odvaja od ovog Banjalučanina

Je li ovo nova ljubav „Žene sirene“: Selma Bajrami se ne odvaja od ovog Banjalučanina

Očito da je Selma Bajrami nakon bračnog brodoloma s Mujom Musićem s kojim je dobila sina Darisa, odlučila da svoj privatni život sada drži dalje od očiju javnosti.

Za razliku od ranije, „Žena sirena“ kako odmilja mnogi zovu popularnu Tuzlanku, više u medijima ne priča o svom ljubavnom životu. Bar za sada ne priča u medijima, ali i ne krije se. Nedavno je, kako smo čuli, prošetala Sarajevom vodeći se za ruku s puno mlađim muškarcem od nje. Oni koji su je vidjeli govore da su oboje bili nasmijani, blistali od sreće…

Bajrami ne želi komentirati priče da ima novog dečka, no  na Instagramu svakodnevno „zagolica“ pažnju onih koji je prate.

-Što je od Boga dobro je – opis je pored jedne od brojnih fotografija na kojima pozira sa zgodnim Banjalučaninom Zvjezdanom Arsenićem, inače sinom jednog od najboljih skakača sa mostova svih vremena u BiH. Baš za njega se od snimanja spota za pjesmu „Rizik“ da je pjevačicina nova ljubav.

– On je kralj rizika. Ljeto i ljubav – otkriva pored još jedne fotografije na kojoj je vidimo u društvu istog dečka.

Ako je suditi po onome što objavljuje na društvenim mrežama, osvojio ju je fitnes instruktor kojem je bila povjerena glavna uloga u novom spotu „Rizik“.

U spotu su se prepustili strastvenim zagrljajima, a to je bilo dovoljno da nastave sa druženjem i nakon što su kamere ugašene.

Pratite nas:
Nova teorija: Pepelj
I ovo se dešava: Go