PočetnaAktuelnoJedna od rijetkih koja nije gradila karijeru na skandalima, upoređivali je sa Pamelom: Evo kako je Indira izgledala u mlađim danima

Jedna od rijetkih koja nije gradila karijeru na skandalima, upoređivali je sa Pamelom: Evo kako je Indira izgledala u mlađim danima

Pjevačica Indira Radić već nekoliko godina je u medijskoj ilegali i o svom privatnom životu ne želi ni riječ, a sada je isplivala njena fotografija iz mlađih dana.

Naime, na društvenoj mreži Instagram je isplivala Indirina fotografija iz djetinjstva, tačnije iz školskih dana. Ono što je već na prvu primjetno jeste da je pjevačica i tada imala dugu talasastu kosu, koja je danas jedan od njenih najvećih aduta.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno u intervjuu za Kurir, priznala da se prezasitila estrade, kao i da ne želi nikakve korekcije da radi na sebi.

-Ja stvarno ne želim u 55. godini da izgledam kao da imam 30 godina. Želim da imam bore, želim da se vidi, naravno neću da budem seda. To su neke stvari koje kontrolišeš, ali najvažnija je ljubav prema sebi – rekla je Indira svojevremeno za „Kurir“.

Pratite nas:
Znate li ko je plati
Jašar sa Šabanom n