PočetnaAktuelnoJelena Karleuša novom objavom „zapalila“ društvene mreže: Umiremo od raka, a vi pišete o rijalitijima?!

Jelena Karleuša novom objavom „zapalila“ društvene mreže: Umiremo od raka, a vi pišete o rijalitijima?!

Brutalno iskrena Jelena Karleuša je u gotovo svakoj objavi koju „zalači“ na društvene mreže. I zbog toga je rekorderka među javnim ličnostima s područja bivše Jugoslavije po broju pratilaca.

„Bez dlake na jeziku“ je uvijek i bez obzira na teme o kojima piše. Među rijetkima je sa srbijanske javne scene koja svake godine govori o genocidu počinjenom u Srebrenici, o kriminalnom podzemlju, prostituciji, narkomaniji…

Ovoga puta ponovo je privukla pažnju objavom na Facebooku i Instagramu. Još uvijek ne može shvatiti one kojima je prioritet u životu pratiti rijaliti programe, a još više zgrožena činjenicom da brojni mediji uporno o tome izvještavaju.

-Dragi novinari, sad da vas pitam kao neko koga ne možete ignorisati. U momentu kada epidemija kancera poprima stravične oblike, da li je moguće da i dalje pišete o rijalitijima, političarima i ostalim budalaštinama, a o ovako bitnoj temi šutite? Umiremo od raka, alo!  Dižite frku – Jelenina je objava koja je naišla na podršku na desetine hiljada onih koji je prate.

Pratite nas:
Tvoja duša je prona
Mnoge su ljubomorne