PočetnaAktuelnoJelena Karleuša o stavu svog supruga: Duško ne voli što se slikam gola!

Jelena Karleuša o stavu svog supruga: Duško ne voli što se slikam gola!

Jelena Karleuša živi 200 na sat, a najviše je preokupirana poslom, zbog koga, kako je rekla, 20 godina nije prošetala Beogradom, osim kada dođe u centar grada zbog posla.

To je bio slučaj i prije nekoliko večeri večeri, pa je otkrila novinarima koje kritike joj upućuje suprug Duško Tošić zbog stajlinga.

– Stalno mi govori da se neprestano slikam gola i kako to više nema smisla. On to ne voli. Pita me dokle ću da se skidam gola, a ja kažem da se nije oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom. Mislio je da zna u šta se upušta – zaključila je pjevačica, a zatim je ispričala šta će biti najveća prednost u njihovoj novoj vili na Dedinju.

– Nisam se još uselila u novu kuću, jer tek treba da se renovira, ali ne mogu da odolim da je ne slikam zato što je stvarno lijepa. Dvorište je još ljepše, to će biti raj za Atinu i Niku. Zaslužile su da imaju djetinjstvo u lijepom ambijentu. U novoj kući nemam lift, padamo po standardu. Konačno će moj garderober imati veliku kvadraturu, pošto u ovoj kući ne mogu ni da se okrenem, tačnije sve prostorije su postale moj garderober, a Duško nema gdje da drži svoje stvari. Ako se i zbog čega bude razveo, bit će zbog toga – kaže mala od skandala, a onda je otkrila koji su omiljeni dijelovi kuće Tošiću i njoj.

– Duško, pretpostavljam, najviše voli spavaću sobu u našoj kući. Ali magija između nas se dešava na raznim mjestima. Moj omiljeni dio je tamo gdje poslije svakog nastupa i svih mogućih snimanja mogu da se zaključam i da se potom kao nekadašnji nilski konj, a sada nadam se ne, relaksiram i svu tu negativnu energiju izbacim – dodala je Jelena, aludirajući na svoju liniju koju je dotjerala.

Pratite nas:
Darka Lazića okitil