PočetnaAktuelnoJelena Karleuša oglasila se o skandalu sportista

Jelena Karleuša oglasila se o skandalu sportista

Pjevačica Jelena Karleuša u posljednjih nekoliko mjeseci prolazi kroz veoma težak period u životu.

Prije nekoliko mjeseci u žiži javnosti pop diva je bila zbog navodnog skandala s fudbalerom Ognjenom Vranješom, a nakon toga joj je preminula majka Divna Karleuša.

Skandal je izazvao ogromnu pažnju medija u regionu i o tome se najviše pisalo. Ovih dana novi skandal u kojem su glavni akteri košarkaš Nikola Kalinić i hrvač Davor Šefanek potresa region.

Twitter profil koji je objavio eksplicitne snimke sportista je ugašen. Naime, Jelena Karleuša se oglasila povodom toga. Ona je s fanovima podijelila Instastory i postavila pitanje javnosti.

– Eksplicitne privatne snimke dvojice sportista nije objavio nijedan portal, nije osvanula nijedna naslovna strana. Policija gasi lažne naloge koji snimke razmjenjuju i traži počinioce. Postavljam pitanje čitavom Balkanu:

– Zašto sam ja prošla i prolazim kroz višemjesečni linč koji ne zaustavlja ni 200 tužbi niti jasan zakon? Medijski linč bez ikakvog dokaza, koji je mojoj majci uništio posljednje mjesece života, a mojoj porodici nanio patnju i zlo. ZAŠTO – napisala je Jelena Karleuša.

Pratite nas:
Napadnut advokat por
Danas je snaha najve