PočetnaAktuelnoJelena Karleuša poručila Nedi Ukraden: Kako ti nikad niko nije rekao da ne treba da se ponašaš kao tetketina jedna umorna?

Jelena Karleuša poručila Nedi Ukraden: Kako ti nikad niko nije rekao da ne treba da se ponašaš kao tetketina jedna umorna?

U predstojećoj emisiji “Zvezda Granda”, koja će biti emitovana ove subote, doći će do ozbiljnog verbalnog okršaja između Nede Ukraden i Jelene Karleuše, sudeći po najavi.

Naime, Neda je bila gostujući mentor, zbog čega je imala pravo da i sama bira kandidate koje će pripremati za neke od narednih krugova ovog talent šou-programa.

Sve je počelo tako što je Jelena uputila niz kritika na račun jedne od učesnica ovog takmičenja.

Kako ti nikad niko nije rekao da ne treba da se ponašaš kao tetketina jedna umorna? Bila si dosadna – poručila joj je Karleuša, a Ukradenova se umiješala.

-To je jako pogrešno! Prvo, ako ima imalo savjesti i odgovornosti, ima tremu. Samo budala nematremu i neko ko zijeva na plejbek.

-Trema nije opravdanje –ostala je pri svome Jelena, ali ju je Neda prekinula na neobičan način.

Stop! Stani!

-Meni ni majka nije govorila stop! – poručila joj je uz osmijeh Karleuša, ali je raspravu prekinuo Saša Popović sugerišući Ukradenovoj da glasa.

-Samo malo da porazgovaram sa njom! Zdravo, kako si? Mnogo si smršala – odgovorila je starija kolegica mlađoj, na šta je Jelena samo prevrnula očima.

Pratite nas:
Evo zašto se u javn
Bata Živojinović i