PočetnaAktuelnoJennifer Lopez prije 20 godina dala autogram svom zaručniku

Jennifer Lopez prije 20 godina dala autogram svom zaručniku

Alex već godinama čuva uspomenu na J.Lo, a sada je odlučio to podijeliti sa svojim pratiteljima. ‘Prije gotovo 20 godina svjetska pop zvijezda potpisala je ovu fotografiju mladom igraču bejzbola’, napisao je

Pjevačica Jennifer Lopez (49) u vezi je s bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (43) godinu i pol, a on je tek sada otkrio da su se upoznali puno prije toga.

Alex već godinama čuva uspomenu na Jennifer, a sada je odlučio to podijeliti sa svojim pratiteljima.

– Prije gotovo 20 godina svjetska pop zvijezda potpisala je ovu fotografiju mladom igraču bejzbola – napisao je Rodriguez ispod fotografije pjevačice koju je objavio na društvenim mrežama.

Tom je fotografijom otkrio kako je bio Jenniferin fan davno prije nego su se uopće zaljubili jedno u drugo, a dva desetljeća poslije su u vezi.

Pjevačica i Alex su se upoznali nakon ručka u jednom restoranu. Oboje su izašli van, a J.Lo ga je potapšala po ramenu.

– Ne znam što mi je tada bilo da ga potapšam po ramenu, no tako smo se upoznali. Ja sam rekla ‘bok, Alex’, on je iznenađeno rekao ‘hej, Jennifer’. Pitala sam ga što radi u Los Angelesu, a on mi je odgovorio da sada tu živi pa je isto pitao i mene. Ja sam rekla da oduvijek tu živim i tako smo zaključili da bismo se mogli čuti i družiti – opisala je njihov susret pjevačica.

 

Pratite nas:
Pretučen MC Damiro:
Dotakla sam dno: Nat