PočetnaShowbizJennifer Lopez u nikad manjem bikiniju: Mokra, zgodna i seksi u bikiniju slavila rođendan

Jennifer Lopez u nikad manjem bikiniju: Mokra, zgodna i seksi u bikiniju slavila rođendan

Nakon vruće fotografije iz teretane kojom je počastila sve pred svoj veliki dan, popularna pjevačica Jennifer Lopez proslavila je 49. rođendan u onome u čemu zaista najbolje izgleda – u bikiniju!

Lopez je sa porodicom i prijateljima na Bahamima pa je rođendan provela na plaži, u minijaturnom bikiniju, a malo koja žena se može pohvaliti da joj stoji ovako kao slavljenici.

Ona je pratioce na Instagramu počastila fotografijama sa proslave, a pjevačica na njima pozira u bikiniju, mokra, što je obradovalo mnoge muškarce. Na fotografiji je i njen vjerenik Alex Rodrigez, kao i članovi porodice i prijatelji.

– Trenutna rođendanska situacija.. da – napisala je Lopez.

Pjevačici su ispod fotografije fanovi čestitali rođendan želeći joj sve najljepše, a njen vjerenik je na svom Instagram profilu podijelio sliku na kojoj se Džej Lo smije od uha do uha ispod koje joj je napisao emotivnu rođendansku čestitku.

– Kad smo bili djeca, rođendani su bili uzbudljivi zbog svih poklona koje ćemo dobiti. Sada, prvo vidim kako se to promijenilo za Dženifer i kako ona nalazi radost i dijeli je sa ostalima. Za nekog ko je daje sve od sebe 365 dana godišnje – za našu djecu, familiju, svijet. Nadam se da danas mi možemo da joj damo sreću koju zaslužuje. Volim te mnogo – napisao je Rodrigez.

Pratite nas:
Jeftina radnička di
Armin Muzaferija na