PočetnaAktuelnoJezive prijetnje stižu poznatoj pjevačici: Prvo je dobila batine, a sad joj poručuju užasne stvari

Jezive prijetnje stižu poznatoj pjevačici: Prvo je dobila batine, a sad joj poručuju užasne stvari

Marijana Radovanović, pjevačica poznatija kao Maja Marijana, prolazi kroz novu dramu u njenom životu.

Ona je javno pričala o navodnim batinama koje je dobijala od muža, ljetos su joj navodno zapalili auto, a sada dobija anonimne prijeteće poruke, da otkaže sve koncerte i nastupe, koje je zakazala.

Radovanovićeva je navodno prošle sedmice tražila pomoć policije, zbog prijetećih SMS poruka, koje je dobila početkom mjeseca.

-Draga Marijana, poništi sva gostovanja. U suprotnom i ti i vlasnici lokala imat ćete velikih problema. Poništi gostovanja, obavijesti ih da si bolesna i da ne možeš doći. Ovo je zadnje upozorenje – piše u poruci koju je pjevačica navodno dobila i pokazala inspektorima.

U stanicu je navodno došla lično i prijavila da se plaši za sebe i za svoju porodicu.

Policajcima nije znala da kaže od koga su prijeteće poruke, ali na pitanje da li je sa nekim u sukobu, je navodno odgovorila: “Sa suprugom!”.

Marijana je ispričala da joj je nevjenčani muž, Mladen Šmakić, ujedno i menadžer i da joj ugovara nastupe i za to naplaćuje honorare. Također je rekla da već duže vrijeme želi da navodno prekine sa njim svaki odnos, kao i poslovnu saradnju.

Podsjetimo, pjevačica je 2013. godine navodno brutalno pretučena od strane Mladena, nakon čega je podnijela zahtev za razvod, koji se nije realizovao, jer je navodno Marijana odustala od toga, pomirivši se sa Mladenom. Kako mediji navode, ponovo su se rastali i pjevačica ima novog dečka, ali na pozive ne želi da komentariše o tome.

Pratite nas:
Anabela još uvijek
Selmu Bajrami svi zn