PočetnaAktuelnoJoksimović o finansijskoj situaciji: Jovana i ja smo na kraju svakog meseca jako blizu da dijelimo dva čehna bijelog luka

Joksimović o finansijskoj situaciji: Jovana i ja smo na kraju svakog meseca jako blizu da dijelimo dva čehna bijelog luka

Željko Joksimović progovorio je o tome kako po pitanju finansija vaspitava stariju kćerku Minu, te čemu će učiti bliznakinje Anu i Srnu kada su u pitanju novac i zarada.

– Mina je već svoj čovjek, ali i dalje pokušavam da je stimulišem da probudi ono najbolje u sebi. Nikako da liči na mene ili da ide mojim tragovima po svaku cijenu. Trudim se da nju, i dvije mlađe kćerke, naučim šta su prave vrline – kaže pjevač, a potom se osvrnuo na ovdašnji mentalitet.

– Trenutno kod nas u državi nije vrlina zaraditi. Čim neko nešto zaradi, to se ne smatra vrlinom. Kako možete da zamjerite nekom preduzetniku, kompozitoru ili bilo kojoj individui na svijetu koja radi 15 sati dnevno, ako zarađuje? Pusti ga da zaradi, jer on radi čovjek. Ne, kod nas to nije vrlina. Kod nas je to početak ili granica gdje počinje lopovluk, a prestaje sve ostalo – rekao je Željko.

– Mene nije sramota da kažem Mini: “Zaradi, i daj što je više moguće sebe, odnosno troši sebe”. Moja branša je takva da ko umije, može jako dobro da zaradi i to nije tajna – objasnio je Joksimović, a onda se osvrnuo na finansijsku situaciju njega i njegove supruge Jovane.

– Ali, Jovana i ja smo na kraju svakog mjeseca jedan par koji smo jako blizu toga da dijelimo dva čehna bijelog luka. Toliko radimo, ali isto tako imamo velike troškove. Nije grijeh raditi, ali isto tako ni dati za sve te troškove. Savjetujem kćerku da zarađuje i troši, a ne samo da troši. Uvijek joj govorim da se snađe kako da zaradi da bi imala da troši – istakao je Joksimović.

 

Pratite nas:
Čekala sam 10 godin
Selma Bajrami brutal