PočetnaAktuelnoJoksimovići otišli na Maldive, a pjevač završio kod doktora: Otuda nose lijepe uspomene, a evo šta je bračnom paru upropastilo odmor

Joksimovići otišli na Maldive, a pjevač završio kod doktora: Otuda nose lijepe uspomene, a evo šta je bračnom paru upropastilo odmor

Bračni par Joksimović odlučio je da zimovanje zamjeni ljetovanjem, pa su se nedavno vatili sa Maldiva, gdje su bili bez nasljednika. Destinaciju na kojoj su se prije sedam godina zavjetovali na vječnu ljubav kažu da će iznova obilaziti, i to baš na godišnjicu braka, jer je tada u Srbiji hladno.

Da im je prijala promjena vremena, pokazali su i nedavno kada su zasijali na crvenom tepihu MAC nagrada. Iako su više od deset dana proveli na Maldivima, preplanuli su umjereno.

– Je l‘ nam je tu boja? – našalila se Jovana, i dodala:

– Jao, ja kao da nisam bila, ali hvala ako se primjećuje.

Željko je objasnio da je sa suprugom uživao u čarima ove destinacije, ali da su se mnogo više odmarali u hladu nego na suncu.

– Nismo se trudili nešto previše da budemo na suncu, ali uživali smo kao i svake godine. Bože zdravlja, tu tradiciju nećemo prekidati. Divno je bilo, zaista – rekao je pjevač, koji je ujedno na odmoru napunio baterije.

To što je odmah nakon povratka sa putovanja dobio upalu uha nije mu uništilo putovanje, a ni spriječilo da se pojavi na MAC dodeli nagrada, gdje je uzeo dvije nagrade.

– Da, prvo je Kosta imao upalu, pa sam je dobio i ja. Posljednju upalu uha sam imao prije tačno 42 godine. I uopšte ne znam kako me je to snašlo. Čujem dobro, ali malo me boli. Pogotovu kada se nasmijem – rekao je pjevač.

Pratite nas:
Viki Miljković u cr
Zlata Petrović priz