PočetnaShowbizJovana i Željko postali roditelji: Dobro došle Ana i Srna

Jovana i Željko postali roditelji: Dobro došle Ana i Srna

Popularni srbijanski muzičar i njegova izabranica, lijepa televizijska voditeljica, danas su postali roditelji. Jovana je na svijet donijela dvije djevojčice, a čestitke pristižu sa svih strana

Jovanin kum i kolega sa kojim godinama vodi jutranje emisije Srđan Predojević nije propustio priliku da jutros u emisiji čestita roditeljima.

– Naša Jovana je jutros rodila dvije kćerke i sve tri su dobro. Čestitamo Joksimovićima. Svaka čast! Želimo svu sreću. Željko svaka čast i krupnim koracima naprijed –  rekao je Predojević.

A Željkov kolega Saša Matić u svojoj je čestitki čak otkrio imena djevojčica.

– Sa svakom novorođenom bebom svijet se iznova rađa. Dragi moji Jovana i Željko vaš život je dobio novi smisao kroz dva mala anđela koji su proširili vašu porodicu. Zaslužujete svaku mrvicu sreće koju će vam vaše bebice pružiti. Želim vam od srca čestitati i zaželjeti sve najbolje u novoj avanturi u kojoj ste uzor prekrasnim malim bićima. Dobro nam došle, drage princeze Ana i Srna. Dobile ste najbolje roditelje na svijetu!

Jovana i Željko Joksimović dobili su kćerke tri godine nakon vjenčanja i tri godine nakon rođenja njihovog sina Koste. Muzičar iz prvog braka sa Vesnom Joksimović ima kćerku Minu, koja je odnedavno blogerka.

Pratite nas:
Pogledajte posljednj
Napustila nas je Don