PočetnaAktuelnoKada se udruže popularni Bešlić i Emir Hakalović: Krcata dvorana horski pjevala sa Halidom, bio je to lom koji će se dugo pamtiti

Kada se udruže popularni Bešlić i Emir Hakalović: Krcata dvorana horski pjevala sa Halidom, bio je to lom koji će se dugo pamtiti

Muzički ambasador i ponos BiH legendarni Halid Bešlić, gostovao je u njemačkom gradu Löhne.

I, baš onako kako se i očekivalo, kada ima nastup popularni Bešlić, dvorana je bila premala da primi sve one koji su tu večer željeli da budu dio tog muzičkog spektakla.

U Halidovoj muzičkoj pratnji i ovaj put bili su gitarista Omer Raković i bubnjar Mirzet Pervanić Migos, te njegov nezaobilazni harmonikaš Samir Kadirić.

Organizator koncerta bio je Emir Hakalović.

-I ovaj put kao i uvijek Halid je ispunio sva moja očekivanja, dvorana je bila prepuna, a rad i saradnja sa njim je  pun pogodak. Ovaj put želim da mu se zahvalim od srca na odlično odrađenom poslu. Ispoštovao je sve ono što je publika i očekivala od njega, sve to kako dolikuje jednom velikom profesionalcu kao što je Halid Bešlić – kazao nam je Hakanović.

A, kako na bini isto tako u bekstejdžu Halid je bio izuzetno raspoložen za druženje sa prijateljima, poznanicima i fanovima, a jedan od njih je bio Amco sa prijateljima. U jednom momentu na njihovu molbu Halid je samo za njihovu dušu zapjevao “Mejra šeta”.

U pauzi Halidovog nastupa publiku je zabavljala mlada i izueztno talentirana i popularna pjevačica u Njemačko, Melly.

Emir Hakalović u Novoj 2020. godini planira još dosta dobrih koncerata, a prvi je 18. janura naredne godine.

Bato Šišić

Podijeli

Pratite nas:
Ana Ivanović i Bast
„Teatro club“ u