PočetnaAktuelnoKada vidite fotografije koje je Enela Palavra objavila iz teretane, neće vam biti dobro! Spremna za veliku američku turneju sa Lepom Brenom

Kada vidite fotografije koje je Enela Palavra objavila iz teretane, neće vam biti dobro! Spremna za veliku američku turneju sa Lepom Brenom

Enela Palavra, mlada pjevačica naših korijena koja inače živi u Americi, na odmoru je u Ulcinju. Poslije planira posjetiti rodbinu i prijatelje u Sarajevu, a onda se vraća obavezama koje je čakaju na sceni.

Vlasnica novog ljetnog hita „Ovo ljeto“ jutros je objavila fotografije iz teretane. Pokazala je još jednom Enela da je, kako nam je ranije izjavljivala, uistinu zaljubljena u teretanu. Pokazujući fotografijama samo mali dio njenog treninga, izazvala je lavinu komentara zbog svog savršenog izgleda, ali i zdravog života kojim živi.

-Treniram dizanje tegova i odlično mi ide. Bez obzira gdje sam, dan ne može početi, a ni završiti se, ako ne odradim po jedan trening – govori nam Palavra.

Jako je zadovoljna novom pjesmom koju je objavila. U pripremi je još deest novih.

-Neću ih odjednom sve objaviti. Polako. Ali publika već uskoro, tačnije nakon ljeta, može očekivati novi sigl. Bit će to usitinu jedno iznenađenje – tajanstvena je Palavra.

Ona uskoro ide na veliku američku turneju sa Lepom Brenom i istinski se raduje koncertima sa jednom od najpopularnijih folk pjevačica bivše Jugoslavije.

 

Pratite nas:
Halid Bešlić se op
Kemal Hasić, nakon