PočetnaMuzikaKakav hit Selma ima: Uz „Rizik“, Bajrami otkriva: Sinu nisam slavila rođendan 11. jula

Kakav hit Selma ima: Uz „Rizik“, Bajrami otkriva: Sinu nisam slavila rođendan 11. jula

Kada je prije šest godina na 11.juli rodila sina Darisa, Selma Bajrami je kazala kako je presretna jer se ostvarila u ulozi majke, ali i da nikada njegov rođendan neće obilježavati tog datuma.

-Svi znamo šta se desilo 11.jula i nakon šti sam se porodila rekla sam da ću uvijek njegovo rođenje slaviti dan kasnije. I ove godine to je bilo tako. Daris je danas veliki dječak  i rekla bih jedini muškarac koji mi može narediti – smješkajući se priča Bajrami.

Dugo se nije eksponirala u medijima. Kaže kako se svjesno povukla iz javnosti dok ne završi novu pjesmu. I već sada Selmina pjesma je spremna za publiku.

-Riječ je o pjesmi pod nazivom “Rizik” koju sam radila sa Jalom Bratom i Bubom Cirellijem. Ovih dana u Sarajevu snimam spot za novu pjesmu.Vjerujem da će se moji fanovi obradovati kada čuju taj novitet. Jako dobra pjesma koja se puno razlikuje od ranijih koje sam snimala – zadovoljna je pjevačica.

Selmu u narednom periodu pored studijskih obaveza očekuju brojna gostovanja u BiH.

Vjeruje, zaključuje Bajrami, da će oni koji čuju njenu novu pjesmu uskoro, uz “Kakvo tijelo Selma ima”, njen veliki raniji hit, sada pjevati i kakvu pjesmu Selma ima.

Pratite nas:
Elvira Rahić ljeto
Ima li istine: Horo