PočetnaAktuelnoKAKAV ŠOK: Duško Tošić kao od majke rođen: Fudbaler u vrelom zagrljaju 7 godina starije manekenke

KAKAV ŠOK: Duško Tošić kao od majke rođen: Fudbaler u vrelom zagrljaju 7 godina starije manekenke

Duško Tošić, fudbaler kineskog Guangdžoua, imao je zanimljiv manekenski izlet na početku fudbalske karijere.

Muž Jelene Karleuše, koji je u posljednje vrijeme u žiži interesovanja zbog navodne veze njegove žene sa Ognjenom Vranješom, ali i svojih preljuba, prije nego što je upoznao pjevačicu i postao poznati sportista slikao se nag za jedan časopis.

Tada mu je društvo pravila sedam godina starija manekenka Aleksandra Marjanović, koja je bila u toplesu. Oni su uradili tri provokativne slike kojih se Tošić danas sigurno stidi i vrlo rado bi ih uništio. Na prvoj fotografiji Duško i manekenka imaju akciju na krevetu.

Ona je raširila noge, preko kojih se fudbaler naslonio i stavio loptu kako bi sakrio međunožje. Na drugoj Duško rukama drži grudi zgodne crnke, dok je ona fudbalskom loptom prekrivala intimne dijelove tijela.

Sudeći po fotografijama, Tošić i Marjanovićeva su se tada odlično proveli, a ubrzo nakon toga on je upoznao Jelenu, s kojom se i vjenčao. Tošićevi prijatelji se odlično sjećaju tog perioda i Duškove želje da bude uspješan, piše Kurir.

-To je bilo prije više od deset godina. Duško je oduvijek želio da bude poznati fudbaler, ali i poznat u javnosti. Takođe, oduvijek su ga privlačile jake i poznate žene. Zato je i odlijepio za Karleušom. Kad je dobio ponudu za slikanje, on se oduševio. I partnerka u tom ‘zločinu’ mu se dopala. Doduše, ništa nije bilo među njima, ali su se fenomenalno proveli. Duško se sve vrijeme zabavljao i nije mu smetalo da bude golišav – završava izvor.

Podijeli

Pratite nas:
Halida u Ofenbahu pr
Haris Džinović otk