PočetnaAktuelnoKakav šok: Supruga Halida Muslimovića ostala bez američke vize zbog njegovih skandala?

Kakav šok: Supruga Halida Muslimovića ostala bez američke vize zbog njegovih skandala?

Supruga Halida Muslimovića, Adelisa Hodžić, nije mogla da otputuje na zakazanu američku turneju u decembru, i to zbog njega.

Ambasada SAD pjevačici nije izdala vizu, jer se protiv njenog muža vodi krivični postupak zbog prebijanja ljubavnice Sonje Bašić.

Zbog Halidovih nedjela ispašta cijela porodica, a to je na svojoj koži osjetila njegova supruga, također pjevačica. Adelisa je u decembru prošle godine imala zakazanu turneju širom Amerike s kolegom Enesom Begovićem, ali je on na kraju otputovao bez nje.

–Adelisa je sve isplanirala, trebalo je sa Enesom da ide, čak je objavila i na Instagramu termine nastupa, a posebno se radovala koncertu u Sent Luisu. Međutim, samo nekoliko dana pred odlazak su joj javili da je odbijen zahtjev da joj se izda viza. Razlog za to je što je u braku s Halidom, protiv koga se vodi krivični postupak – kaže izvor Kurira.

Nakon što joj je odbijena viza, Adelisa se više nije oglašavala na društvenim mrežama, a svoje pratioce nije obavijestila da ipak neće otići u SAD. Za razliku od nje, Enes je na Instagramu kačio fotografije i snimke sa koncerata, a Adelisi je našao zamjenu, drugu pjevačicu.

Sličnu sudbinu prošle godine doživio je i Halid, kada su mu poništili kanadsku vizu, gdje je u aprilu imao zakazanu turneju. Kao razlog je navedeno da se protiv njega vodi krivični postupak zbog prebijanja Bašićeve. Halid se sa organizatorima dogovorio o svim detaljima turneje, vizu je najprije dobio, ali su ga pozvali iz ambasade nekoliko dana prije zakazanog leta za Vankuver i rekli da će njegova viza ipak biti poništena.

Podijeli

Pratite nas:
Glumila je Esmeraldu
Pjevačica rodom iz