PočetnaAktuelnoKako je Alma postala 23. šeikova žena: Napustila karijeru pjevačice i zaputila se u Dubai

Kako je Alma postala 23. šeikova žena: Napustila karijeru pjevačice i zaputila se u Dubai

Bosanska pjevačica Alma Tucaković podigla je prašinu sa pričom da se udala za šeika u Dubaiju, te da mu je postala 23. žena.

Još 2014. godine je navela da se preselila u Dubaji i da tamo uživa u životu, a da se karijeri pjevačice ne vraća.

-Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više da pkevam jer sam se uvkerila da postoji i drugi, bolji život koji mogu da izgradim. Ovdke mi je prelokepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze – rekla je tada ova Bišćanka.

Svima je bilo čudno što Alma ne krije da je dvadeset i neka žena svom suprugu, a govorkanja da to nije istina pokrenula je i njena izjava:

-Ja sam mu 23. žena. Kao da on zna gde je koja od nas. Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što ubjeđivati. Mislim da ću do kraja života ovdje ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svijetu i tu ostajem živjeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovdje ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno – izjavila je, navodno, svojevremeno Alma koja je poznata po hitu “Bezobrazno”.

Iako su se ranije pojavljivale njene izjave za bosanske medije u kojima se navodilo da uživa u izobilju ona sada tvrdi drugačije.

-Alma se jeste odselila u Dubai, ali od šeika ni traga ni glasa – rekla je prije nekog vremena.

-Ljudi su ludi… Do šeika ne može doći ni njegova rođena mati – pričala je tada Alma.

Ona je dodala i kako je u Dubai otišla da završi škole šminkanja i menadžment, te da je jedno vrijeme radila i kao menadžer salona. Bila je jako aktivna na društvenim mrežama, redovno dijelila fotografije iz teretane kao i trenutke njene svakodnevice, ali, odjednom, sve to je stalo.

Osvanula je samo jedna objava u kojoj stoji: “Svi čekaju da pogriješiš, bog te čeka da se pokaješ”.

Pratite nas:
Nermin Handžić 'ko
Enela Palavra je „