PočetnaAktuelnoPogledajte video: Kako je Lepa Brena postala dama iz Londona

Pogledajte video: Kako je Lepa Brena postala dama iz Londona

Popularna estradna umjetnica brojnim je fotografijama iz britanske prijestolnice obradovala fanove na društvenim mrežama, a društvo u Londonu pravili su joj suprug Boba, sin Viktor, kolege iz benda, kao i plesači, te ekipa sa Grand televizije

Foto: Facebook

Najveća estradna zvijezda na Balkanu prošle je sedmice gostovala u clubu Troxy u Londonu, a za ovaj se nastup Lepa Brena veoma detaljno pripremala. Nekoliko dana ranije na društvenim je mrežama objavljivala snimke sa probe, a kako bi svojim fanovima u britanskoj prijestolnici priredila najbolji ugođaj za uši i za oči, sa sobom je povela tim od čak 20-ak ljudi.

Breni je društvo na sceni pravio njen bend, ali i plesači sa Terazija, dok su je iza scene bodrili suprug Boba, sin Viktor, te prijatelji.

Nakon što je sve odradila na vrhunskom nivou, kako je to njena publika i naučila, Brena je pronašla vremena za turistički obilazak. Sudeći prema fotografijama, te snimcima iz restorana, bilo je ovo putovanje koje će pohraniti u riznicu najljepših sjećanja. S njom je u Londonu boravila i ekipa sa Grand televizije, te vjerujemo kako u skorije vrijeme možemo očekivati i zanimljivu reportažu.

Pratite nas:
Kad kraljica kaže "
Pogledajte posljednj