PočetnaAktuelnoKakva sramota za Eminu Jahović, PLJUŠTE OPTUŽBE IZ TURSKE: Jela, pila i nije platila račune u hotelu, pjevačica se ne oglašava

Kakva sramota za Eminu Jahović, PLJUŠTE OPTUŽBE IZ TURSKE: Jela, pila i nije platila račune u hotelu, pjevačica se ne oglašava

Emina Jahović našla se u centru skandala u Turskoj pošto su turski mediji objavili da je pjevačica odbila da plati račun za dodatne usluge koje je koristila u jednom hotelu u turskom ljetovalištu Godžek.

Kurir.rs se javila PR služba koja je demantovala sve navode tamošnjih medija.

-To je čista glupost. To je čista tabloidna priča i svi znaju da je Emina sasvim suprotno od onoga što je napisano, prije svega je velikodušna i sve je izmišljeno – rekli su iz PR službe Emine Jahović.

Sama pjevačica se nije oglašavala povodom cijele priče ni turskim medijima, a ni na društvenim mrežama, gdje je veoma aktivna.

Naime, kako su prenijeli turski mediji, jedan zaposleni u luksuznom odmaralištu u kojem je Emina odsjela, naveo je za turske medije da pjevačica još nije izmirila svoja dugovanja prema hotelu, u kojem godinama ljetuje sa svojom porodicom.

-Emina kao i svake godine odmara sa svojom porodicom u jednom popularnom ljetovalištu u Godžeku. Ovoga puta, Emina je na odmor stigla krajem ljeta, tu su boravili nekoliko dana, uživali su u moru i suncu i svemu što ljetnji odmor, ali i hotel pruža. Međutim, ove godine situacija nije bila kao i svih prethodnih jer je Emina na kraju odmora sve zaposlene u hotelu stavila u komplikovanu situaciju – naveo je za turske medije izvor iz hotela.

-Jeli su, pili, a ništa nisu platili. Nisu čak ni bakšiš ostavljali radnicima hotela. Osoblje hotela jurilo je Eminu kako bi naplatilo račun i imali smo mnogo problema sa tim – rekao je jedan od zaposlenih u hotelu.

Turski mediji su naveli i da se pjevačica navodno obratila prekršajnom sudu u Turskoj sa zahtjevom da se ta vijest zabrani „jer je ponižavajuća i šteti njenom ugledu“, međutim iz PR službe Emine Jahović su nam rekli da ta priča nema veze sa navodima već da je riječ o pričama koje su bile vezane za pjevačicin razvod sa Mustafe Sandala i da nema nikakve veze sa cijelom ovom pričom koju turski mediji plasiraju.

Podijeli

Pratite nas:
Emina Jahović podij