PočetnaAktuelnoKakvo iznenađenje: Pjevač Ricky Martin postao je otac treći put

Kakvo iznenađenje: Pjevač Ricky Martin postao je otac treći put

Popularni pjevač Ricky Martin i njegov suprug Jwan Yosef na Staru godinu objavili su da su obitelj povećali za još jednog člana. Postali su roditelji djevojčice Lucie Martin-Yosef.

– Iznimno smo sretni što možemo objaviti da smo postali roditelji predivne i zdrave djevojčice Lucie Martin-Yosef. Ovo je za nas posebno vrijeme i ne možemo dočekati da vidimo kamo će nas ova zvijezda odvesti. Njezina prekrasna braća, Ricky i ja smo se zaljubili u Luciju -napisao je 34-godišnji Yosef uz fotografiju na kojoj beba drži ruke svojih očeva.

Istu fotografiju objavio je i slavni pjevač koji je radosnu vijest podijelio sa svojim obožavateljima na španjolskom i engleskom jeziku.

– Njena braća, Jwan i ja smo zaljubljeni u našu bebu i zahvalni što 2019. započinjemo uz najljepši mogući dar koji smo mogli dobiti, dar života – poručio je dobitnik Grammyja.

Martin je otac i devetogodišnjih blizanaca Mattea i Valentina koje podiže s Yosefom.

– Djeca me pitaju o dva tate i kažem im da smo moderna obitelj. To je predivan osjećaj slobode – izjavio je Martin za časopis Out kada je govorio o odgoju.

Rođenje kćeri Lucije je vijest koja je oduševila fanove jer se par nedavno i vjenčao.

– Razmijenili smo zavjete i obećali su svašta, potpisali papire koje smo trebali, predbračni ugovor i ostalo. Osjećaj je nevjerojatan. Ne mogu ga predstaviti kao svog zaručnika. Ne mogu. On je moj suprug, moj muškarac – priznao je u januaru Martin za E! News.

Martin i Yosef su se upoznali na Instagramu. Počeli su izlaziti 2016., a 47-godišnji pjevač je u novembru iste godine zaprosio slikara i umjetnika kojeg je odabrao za svog životnog suputnika.

– Želim još četiri para blizanaca. Volio bih imati veliku obitelj, ali puno se toga sada događa, puno posla, vjenčanje… Prvo ćemo dovesti sve u red, a onda odlučiti kada smo spremni za još djece – kazao je Martin novinarima u januaru na crvenom tepihu uoči dodjele Zlatnih globusa.

 

Pratite nas:
Pogledajte šta su A
Emotivnim porukama n