PočetnaAktuelnoKarleuša moli DUška: Pocijepaj prijedlog za razvod braka!

Karleuša moli DUška: Pocijepaj prijedlog za razvod braka!

Jelena Karleuša preklinje muža Duška Tošića da pocijepa predlog o sporazumnom razvodu braka koji su nedavno potpisali

Iako su fudbalerovom advokatu predali potpisan papir, pjevačica na sve načine pokušava da spriječi njihov rastanak.

– Jelena živi u nadi da će ipak uspjeti da spasi brak s Duškom. Pokušala je ponovo da razgovara s njim i zamoli ga da advokat ništa ne predaje sudu i da joj pruži poslednju šansu. Ubjeđuje ga da treba da ostanu zajedno, preklinje ga i obećava da će raditi sve što on bude tražio od nje. Ukoliko Tošićev advokat ipak prijedlog preda sudu, bračni par će imati mogućnost da se i tada predomisli. Jelena se i tome nada jer je Duško zasad neumoljiv – otkriva izvor Kurira.

Pjevačica i fudbaler, kao što je Kurir jučer objavio, potpisali su predlog za sporazumni razvod braka u kojem su se dogovorili o podeli imovine i starateljstva nad kćerkama Atinom i Nikom.

Prema tom prijedlogu, koji još nije ušao u sudsku proceduru, Jeleni ostaje vila na Dedinju, Dušku stan u kojem su zajedno živjeli u istom elitnom beogradskom naselju, a djeci će davati najmanje 3.000 eura mjesečno i obezbijediti sve što im bude neophodno.

Pored jasnih odredbi o imovini i djeci, u tom prijedlogu, kako saznajemo, stoji i da je par uzajamnim naporom i trudom pokušavao da uskladi i održi bračnu zajednicu. Međutim, u tome nisu uspjeli jer se nemogućnost usklađivanja bračnih odnosa nalazi u njihovim naravima i različitom vaspitanju, koji su nezavisno od njihove volje stvorili dubok poremećaj među njima, tako da je njihov dalji zajednički život postao nepodnošljiv i nemoguć.

Nekoliko dana pred Divninu smrt Duško je iz Kine advokatu poslao punomoćje za pokretanje sporazumnog razvoda, ali je ipak odustao jer je znao koliko je Jelena bila vezana za majku. Međutim, sad je potez ponovo povučen.

 

 

Pratite nas:
Lepa Brena tražila
Karleuša cijeli hon