PočetnaAktuelnoKarleuša moli Vranješa da povuče tužbu, poslala mu ovu poruku: Evo čega se jelena najviše plaši

Karleuša moli Vranješa da povuče tužbu, poslala mu ovu poruku: Evo čega se jelena najviše plaši

Jelena Karleuša na sve načine izbjegava da se pojavi na suđenju sa bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom.

Podsjećanja radi, prvi put su pjevačicini advokati kao razlog za njen izostanak naveli to što nije prošlo četrdeset dana od smrti njene majke Divne Karleuše, koja je preminula 3. marta, a drugi put da nije primila poziv. Međutim, treće ročište se približava i Jelena je odlučila da uzme stvar u svoje ruke, pa je sportisti nedavno poslala poruku preko posrednika, piše Kurir.

U njoj je, prema riječima izvora Kurira bila precizna i interesovalo ju je samo šta će Vranješ da radi s tužbom.

– Treće suđenje između njih dvoje se približava, a Jeleni nikako ne ide u prilog da se pojavi, jer zna da će pući još veća bruka i da će na vidjelo izaći još više detalja o njihovoj burnoj vezi koju su imali posljednje dvije godine. Svjesna je toga da mediji pomno prate to ročište i zato izbjegava da se na njemu pojavi. Međutim, kad su joj advokati rekli da više nema kud i da mora da izađe pred lice pravde, odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i pokuša da nagovori bivšeg ljubavnika da odustane od tužbe. Rekla je prijateljici da je Vranješu poslala poruku u vezi sa suđenjem, ali da je on nije otvorio i da samim tim ne zna šta da radi – priča izvor blizak pjevačici i dodaje da ona po svaku cijenu želi da održi porodicu na okupu.

Najviše se plaši poruka

– Zbog djece želi da se agonija sa Ognjenom i njom završi jer su njene naslijednice već velike i imaju pristup društveni mrežama i medijima. Pored toga, želi po svaku cijenu da sačuva brak sa Duškom Tošićem, bez obzira na to što zna da je i on njoj bio nevjeran. Jelena je u javnosti pokušala da stvori sliku idealne porodice i zna da će, kada počne suđenje, sve to pasti u vodu jer Vranješ ima brdo dokaza za sve što se pojavljivalo u novinama – završava izvor.

Inače, naredno suđenje između Ognjena i Jelene zakazano je za 31. maj.

Ovog puta policija će pjevačici uručiti poziv, a ukoliko se ne pojavi, slijedi privođenje.

Pratite nas:
Zorica Brunclik i da
Pokazala majčinsku