PočetnaAktuelnoKatarina Živković još se nije oporavila zbog ubistva bivšeg dečka: Voljela bih da mi je Brena svekrva

Katarina Živković još se nije oporavila zbog ubistva bivšeg dečka: Voljela bih da mi je Brena svekrva

Katarina Živković iza sebe ima dosta dobrih pjesama i hitova. Opet je došla u centar javnosti zbog ubistva njenog navodnog  bivšeg dečka Đorđa Zafirovića Zafira.

-Osjećam se zaista jako loše, užasno jednostavno rečeno, prvo kao njegova drugarica, prijateljica, kao i svi oni koji su ga voljeli. Svaka druga riječ bi zaista bila suvišna. Nas dvoje smo zaista, ali zaista bili samo prijatelji, dakle ako se veza može nazvati prijateljstvom, onda smo bili, ali u prijateljskoj vezi.

Zašto uvijek zgodne, lijepe i atraktivne mlade pjevačice vežu za „opasne momke“?

-Mene nisu nikada vezivali za takve momke, više su me vezivali za sportiste. Ja lično poznajem dosta opasnih momaka, ali koji su samo moji dobri drugari, Đorđe je bio i jedan od njih, od njegove smrti ne mogu još da se oporavim.

Da li je Beograd postao opasan grad?

Ne, ja ne mislim tako. Moje mišljenje je da je ova neka nova generacija postala veoma opasna, moje mišljenje je da je većim dijelom za to kriva muzika. Ja nemam ništa protiv aktuelnih pjesama i koje su  trenutno popularne, čak štaviše ja privatno to i slušam. Međutim, i sami ste svjedoci da se u skoro svakoj pjesmi pominje, droga, alkohol, ubistvo, a to je sve ono što je nemoralno, loše i što veoma užasno utječe na nove generacije. Ovi neki novi klinci misle da je sve to dobro, a ja kada sam bila mlađa slušala sam sasvim drugu muziku i živjela drugačijim životom. Jednostavno, imali smo ljepše djetinjstvo i izrasli smo u normalnije ljude.

Kada si ti bila u rijalitiju bilo je također neko drugo vrijeme, na to se gledalo kao na dobru kućnu zabavu,a danas kao na javnu kuću?

-Hahahahah, pa ne znam, ne bih da komentarišem ,ali ono što možemo da vidimo je da ima previše nasilja, previše uvrjeda ,previše svega što nije normalno, a to je grozno. Ja sa svim tim ne bi mogla da se izborim. Imala sam ponudu da uđem, postavila sam svoje uslove, tražila basnoslovnu sumu, oni to nisu mogli da ispoštuju ,a to mi je i bila želja, tako da  nema ništa od toga. Ali, da su mi dali tu cifru vjerovatno bi ušla, jer bi ta cifra riješila dosta toga nešto u mom životu.

Koja te vijest najviše razočarala u životu?

-Pa, kada objave nešto o meni što nije istina, a  bilo ih je dosta, a onda je najgore od svega toga, što ja to moram da demantujem. Ne želim da ljudi misle nešto pogrešno o meni, pa odmah udarim demant a onda te iste novine kako bi mi se osvetili pišu svašta, vezano za moj posao ,za mene kao ženu, to me sve pomalo nervira. Borba sa novinarima je kao borba sa vjetrenjačama, sada sa njima imam dobru komunikaciju i jako mi je bitno da se objavi dobra slika. Čak i ako je najbolji tekst na svijetu ,a ako je slika ružna to me baš zaboli.

Da li si samoljubljiva?

-Obožavam samu sebe ,a smatram ako ne voliš samu sebe onda ne možeš ni bilo  koga drugog da  voliš.

Da li je došlo vrijeme da se smiriš pored nekog muškarca i postaneš supruga i majka?

-Što se tiče mog privatnog života, to ne komentarišem, ali da želim da postanem majka to uvijek kažem javno i otvoreno. Da li sam u vezi ili nisam to ne treba nikoga da zanima, to veoma strogo čuvam daleko od javnosti jer sam se kao mlađa bezbroj puta opekla vezano za moj privatni život. Previše sam tada pričala od sreće, a kako postajem starija to čuvam za sebe.

Svojevremeno se pisalo da bi željela da budeš Brenina snaha?

-Ja volim veoma mnogo da se šalim, a kada se šalim onda to bude stopostotna istina (smijeh). Vidiš, da ti kažem, uopšte nije biti loše Brenina snaha. Ja bih voljela da Brena bude meni svekrva, jer Brena je Brena, da mi Boba bude svekar. Biti dio te porodice je  san svake djevojke. Stefan je stvarno moj drug, poštujemo se, nismo imali nikakvu kombinaciju, nikakvo muvanje, tako da nema ništa od  toga.

Jelena Karleuša ili Ceca?

-Jaoooj nemoj molim te , udaraš me gdje sam najtanja. Kako da to komentarišem. Ja sam odrasla i uz Karleušu i uz Cecu. Volim ih podjednako, obožavam njihove pjesme. Ja neću i ne želim da vodim njihove ratove, neka to njih dvije završavaju između sebe. Dobra sam i sa jednom i drugom, i jedna i druga su specifične na svoj način.

Šta voliš-nevoliš, šta te zamara?

-Ne volim šoping, da kupujem stvari, garderobu, imam moj tim koji se brine za to, ne volim ljubomoru koleginica, mislim ne zamaram se sa tim, jednostavno me ne interesuje. Jedino što mi smeta je taj umor i putovanje. Volim da putujem, ne radno, već  turistički. Živim jedan lijep i normalan život, volim da  čitam, treniram, obožavam hranu, restorane, veliki sam hedonista.

Kakva si u kuhinji?

-Jaooooj sada mi je palo nešto na pamet i to jako bezobrazno (Smijeh). Ne znam zaista ništa da kuham. Živim sama, kuhinja me ne privlači, hranim se po restoranima, čak me nekad mrzi i kafu da skuham. To opet ne znači da se neće promjeniti kada budem počela da živim sa nekim.

O greškama u životu?

Sve svoje mane i greške volim jer sam onako iz njih nešto naučila, možda da ih nije bilo vjerovatno bi živjela u nekom svom nerealnom svijetu.

Kako bi trebao da izgleda idealan muškarac za tebe?

-Jako cijenim intelegenciju i komunikaciju, duhovitost. Dakle cijenim glavu jer u njoj mora da ima nešto.  Mene ne privlače mišići niti mogu da me tim fasciniraju, ne fascinira me ni skup automobil, baš me boli uho za sve to. Ako u glavi ima nešto magično onda je muškarac za mene.

Kako bi sebe opisala?

-Iskrena, surovo iskrena, dobar i odan prijatelj i jako sam profesionalna.

Bato Šišić

 

 

 

 

 

 

 

Pratite nas:
ŠOK intervju sa Alk
Mensur Dimnjačar je