PočetnaAktuelnoKatarina Živković uradila intervenciju na licu, promjena je ogromna: Pjevačica ne krije svoj novi izgled, fanovi su oduševljeni

Katarina Živković uradila intervenciju na licu, promjena je ogromna: Pjevačica ne krije svoj novi izgled, fanovi su oduševljeni

Katarina Živković važi za jednu od najlepših mladih dama na srbijanskoj javnoj sceni. Još od prvog pojavljivanja na medijskom nebu Srbije, Kaća je potpuno oduševila pripadnike jačeg spola svojim zanosnim izgledom.

Međutim, Živkovićeva stalno radi na sebi, napreduje u estetskom smislu i želi da svoj izgled dovede do savršenstva, a veliki korak ka tome učinila je nedavno kada je sebe častila novim osmijehom “od milion dolara”.

Poznata kao neko ko želi samo najbolje, Katarina se odlučila za vinire koji se ugrađuju bez brušenja i anestezije, inače i najpopularniji metod kojim holivudske zvijezde sređuju svoje zube.

-Presretna sam zbog svog novog osmijeha, sada dobijam komplimenata za svoj izgled više nego ikada, a pritom sam do toga došla bez bola – rekla je Katarina, za čiju promjenu u izgledu su fanovi saznali putem društvenih mreža gde je osvanula i njena nova serija fotografija.

Pratite nas:
Snimili su duet o ko
Nije više šala: Sn