PočetnaAktuelnoKeba završio u Urgentnom centru: Bio na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme

Keba završio u Urgentnom centru: Bio na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme

Dragan Kojić Keba je tokom nastupa u jednom TV showu, pišu srbijanski mediji, navodno stao na ogromnu zavjesu koja nije bila podignuta na vrijeme, a kada se podigla – odbacila ga je nekoliko metara.

Povrijeđeni pjevač, sretan što ga ništa gore nije zadesilo, potvrdio je ove navode, pa objasnio do detalja šta se zaista dogodilo.

-Što se tiče toga kako sam, mogu reći da sam i ovako i onako. Tokom snimanja povrijedio sam desno rame i to je sretna okolnost, jer sam prije nekoliko godina tokom snimanja povrijedio lijevo. Da sam povrijedio isto, moglo je biti gore, pa je to neka sreća u nesreći – rekao je Keba pa otkrio detalje nezgode koja mu se dogodila tokom izvođenja.

-Nezgoda se dogodila tokom imitiranja Džejmsa Brauna. Tik prije nezgode sam sa Knezom pjevao pjesmu Esme Redžepove, a nakon što je završena Esmina pjesma, počela je imitacija Džejmsa Brauna. Bend je već bio na sceni, a velika zavjesa iza bine. Došlo je do greške među scenskim radnicima i zavjesa nije podignuta na vrijeme. Kada sam stao na zavjesu, to je bio pad kao kada vas katapultiraju. Nisam bio svjestan šta se dešava, ali sam znao da moram da ustanem. Nikada nisam reagovao brže. Mislim da sam reagovao brže nego što bi Kristijano Ronaldo reagovao – ispričao je on, ali nije želio da odustane od snimanja, iako je bol bio jak.

-U trenutku sam osjetio jak bol, ali sam stegao zube i izdržao. Prišao mi je glavni čovjek, ali sam rekao da želim da odradim tu ulogu dok je sve vruće. Odradio sam svoja tri minuta imitacije, ali čim sam završio svoj dio posla, rekao sam da moram u Hitnu pomoć. Bol je bio toliko jak, da sam morao da provjerim šta se dešava i nije bilo mogućnosti da ostanem – izjavio je pa dodao da su medicinski radnici bili šokirani njegovim izgledom.

-Pojavio sam se maskiran, našminkan onom crnom bojom. Nisam stigao da skinem sve, pa mi je pola šminke bilo na licu, pola ne. Ljudi koji su bili na dežurstvu mislili su da sam lud jer kada sam prethodni put došao, došao sam kao Severina. Budući da dežurni nisu mogli da procjene da li sam poludio, rekao sam im da čak iako sam lud, ne znam da jesam. Hvala Bogu, rekli su da nema nikakvog preloma, ali je kontuzija jaka – otkrio je Keba i dodao da se nada da će sljedeća uloga biti mirnija.

 

Pratite nas:
Čomaga na haubi „
Rada Manojlović nij