PočetnaAktuelnoKemal Hasić se dirljivom porukom obratio svojoj supruzi Zlati: Hvala ti sto me voliš, hvala ti za sinove, za sreću meni više ne treba

Kemal Hasić se dirljivom porukom obratio svojoj supruzi Zlati: Hvala ti sto me voliš, hvala ti za sinove, za sreću meni više ne treba

Kemal Hasić nikada nije bio jedan od onih pjevača koji su novinare „vukli za rukav“ tražeći da mu u medijima poklone malo pažnje. Naprotiv, svojim radom i korektnim odnosom uvijek je plijenio pažnju, poštovan i od dosta svojih kolega koji nikada nije skandalima privlačio pažnju.

Uz posao maksimalno je posvećen porodici. Reći će da su ipak na prvom mjestu njegovi sinovi i supruga pa tek onda ostalo.

I jedan je od rijetkih na estradi čiji brak savršeno funkcionira. Bez obzira što je kao pjevač „pod okom javnosti“, puno se na koncertima susreće i sa djevojkama, ženama… ostao je vijeran znajući da je najdragocjenije ostavio kod kuće. I tako godinama harmonija teče kroz dom Kemala i Zlate Hasić.

Prije nekoliko dana obilježili su još jednu lijepu godišnjicu braka. Lijepom porukom popularni pjevač čestitao je svojoj ljepšoj polovini taj lijep dan.

-Hvala ti sto me voliš, hvala ti za sinove. Za sreću meni više ne treba. Sretna nam godišnjica – objavio je Hasić i pokupio brojne lijepe komentare onih koji ga prate na Facebooku.

Pratite nas:
Halid Muslimović vi
Učinkovita japanska