PočetnaKoncertiKlub „Stars“ u Velikoj Kladuši – mjesto za najbolju zabavu u Krajini: Poslije Asima Bajrića i DJ Krmka, Krajišnici dočekuju Viki Miljković

Klub „Stars“ u Velikoj Kladuši – mjesto za najbolju zabavu u Krajini: Poslije Asima Bajrića i DJ Krmka, Krajišnici dočekuju Viki Miljković

I ove godine klub “Stars“ koji je u vlasništvu Mehe Štulana u Velikoj Kladuši, mjesto je okupljanja poznatih regionalnih muzičkih zvijezda. Prema onome što se u posljednje vrijeme moglo vidjeti i doživjeti u tom klubu je da „Stars“ sa pravom nosi takvo ime, a imena koja gostuju samo to i potvrđuju. Prije svega zadovoljna je publika, pa vlasnik kluba, a onda i izvođači.

Mjesec juli u tom klubu obilježen je gostovanjima mnogih poznatih imena, a tako će biti i tokom mjeseca augusta.

Augustovske koncerte u „Starsu“ već 1. augusta otvorit će popularni Asim Bajrić, nakon njega 4. augusta gostovat će karizmatični DJ Krmak  koji će ujedno imati i promociju pjesme „Teretana“, a 10. augusta s nestrpljenjem i na zadovoljstvo njenih mnogobrojnih fanova očekuje se nastup popularne regionalane muzičke zvijezde  Viki Miljković.

Nesumnjivo je da je klub „Stars“ iz Velike Kladuše sa opravdanjem dobio epitet najpopularnijeg okupljališta mladih i svih onih koje vole dobru zabavu u Krajini.

-Samo dobra organizacija, profesionalan odnos prema pjevačima i gostoljubljivot našeg osoblja prema posjetiocima je potvrda dobrog i uspješnog poslovanja – rekao nam je Meho Štulan vlasnik „Starsa“ iz Velike Kladuše.

Pratite nas:
Trudna Prija na meti
Verena Cerovina nako