PočetnaMuzikaKo bi rekao da je nana: Hanka Paldum i bez „estetskog noža“ izgleda bolje od većine kolegica

Ko bi rekao da je nana: Hanka Paldum i bez „estetskog noža“ izgleda bolje od većine kolegica

Hanki Paldum ni rodni list ne može ništa. Ko bi rekao da Hank ima već dvoje unučadi?!

Diva bosanskohercegovačke estrade, prokomentirat će mnoge njene kolege, izgleda bolje nego većina njenih puno mlađih kolegica. Tajna savršenog Hankinog izgleda krije se, rekla je jedne prilike, u skladnom životu u kojem nije opterećena onim što drugi rade već posvećena sebi i svojim najbližim. Vječiti osmijeh koji ne silazi s Hankinog lica najbolje pokazuje koliko je ova pjevačica zadovoljna svojim privatnim ali i poslovnim životom.

Sigurno je jedna od rijetkih koja se može pohvaliti savršenim izgledom, a da za to nije zaslužna estetska hirurgija. Uvijek je „bježala od noža“ jer joj je majka priroda podarila sve najbolje.

Na festivalu „Ilidža 2018.“ Hanki su prilazile mnoge kolege, fanovi… diveći se tome kako, bez obzira na životni staž, nije dozvolila da je nadjačaju bore.

-Samo pozitivno treba gledati na život. I uvijek se morate lijepo nasmijati. Tako ćete možda nekome uljepšati tmuran dan, sebe nahraniti lijepom energijom – kaže Paldum.

Priznaje da je na ovogodišnjem festivalu na Ilidži, u takmičarskoj večeri koja je održana sinoć, bilo dosta dobrih pjesama.

-Ove godine jako, jako puno lijepih pjesama. Pozitivno sam iznenađena. Trebamo biti sretni što postoji jedan ovakav festival, „rasadnik“ lijepih pjesama, novih muzičkih nada – pozitivno je iznenađena Hanka Paldum.

Pratite nas:
Samira i Zijo ne mog
Pakleno vruće uz Ol