PočetnaAktuelnoKo najviše plati, dajem snimak iz hotela: Opsednuti fan tvrdi da je platio 10.000 eura da bi bio intiman sa Radom Manojlović

Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela: Opsednuti fan tvrdi da je platio 10.000 eura da bi bio intiman sa Radom Manojlović

Pjevačica Rada Manojlović raskinula je vezu sa Harisom Berkovićem, a sada ju je “opsednuti fan” optužio da joj je platio 10.000 eura da bi bio intiman s njom.

Koliko je lijepo kada si poznata ličnost, tolika ta slava može da ti donese i neke baš ružne trenutke.

To je upravo slučaj pjevačice Rade koju očigledno opseda fan, pa kako bi pokušao da privuče pažnju na sebe služeći se gnusnim tvrdnjama i uvredama.

Riječ je o učesniku jednog rijaliti programa Dariju Šogoroviću, koji pjevačicu prati na društvenoj mreži Instagram, često ide na njene nastupe i voli da se fotografiše s njom. Ta ljubaznost Radina da pozira sa obožavaocem ovog puta otišla je predaleko.

On je objavio “licitaciju” u kojoj ko ponudi najviše novca navodno dobija snimak iz hotela u kojem je navodno bio intiman sa Radom Manojlović.

-Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela. 10.000 eura sam je platio, ali nema šta joj nisam radio za taj novac – navodno je napisao između ostalog Šorogović.

-Momak sazreo i opametio se, naravno da niste više zajedno i da ne želiš da komentarišeš zašto. Varala si ga na svakom koraku kao što si ga varala sa mnom. Imam još tvoje gole slike iz hotela. Uništila si onako mladom momku karijeru, ali zato se i jesi osušila i propala. Onaj gore vidi sve pa vrati – napisao je on.

 

Pratite nas:
Privrednici iz BiH n
Primjer mnogima! Ned