PočetnaAktuelnoKoji je fudbaler zarobio srce Amandi Dior, poznatom transgendu: O državam „online nastavu“ za moje starije učenike kada im supruge nisu kod kuće

Koji je fudbaler zarobio srce Amandi Dior, poznatom transgendu: O državam „online nastavu“ za moje starije učenike kada im supruge nisu kod kuće

Tokom svjetske pandemije sve je utihnulo.

Konkretno u Njemačkoj mnoga poznata mjesta, diskoteke, klubovi, gdje su se okupljali ljudi sa područja nekadašnje Jugoslavije su ili zatvoreni ili jednostavno potpuno ugašeni jer vlasnici nisu vidjeli perspektivu.

Pa, tako nema više velikih koncerata, velikih žurki i okupljanja na kojima su se mogle vidjeti neke poznate face. Jedna od onih koja je na neki način nestala sa javne scene je i Amanda Dior poznati transgenda iz Frankfurta.

Ali, Amanda nije nestala sa društvenih mreža, pa se tako nedavno pohvalila sa novim grudima.

-Dok drugi kukaju i zapomažu, a mnoge mogu i da shvatim, posebno ljude koji su ostali bez posla, ja se ne žalim. Ne izlazim tako često kao prije, ali održavam „online nastavu“ za moje starije učenike, kada im supruge nisu kod kuće. I moram da kažem da mi baš dobro ide, a zarada je dobra. Međutim, ono što me šokiralo je to da su mnogi muškarci postali jako frustrirani kompletnom situacijom, a prije svega mi se žale, kako moraju nonstop da budu sa svojom porodicom. Kao prije su mogli izmišljati razne stvari vezane za posao, pa su krali po nekoliko sati samo za sebe, da bi posjećivali javne kuće ili dolazili kod mene. Ali, šta ja tu mogu, pomažem ih koliko mogu mojim atraktivnim izgledom,ali samo na daljinu. Ipak, nisam ni ja baš tako naivna, u svoj dom ponekad pustim po nekog dobrog frajera, ali svaki koji dođe mora da mi donese potvrdu da je testiran i da je negativan na koronavirus. Jedino, što me nervira je to, što ne mogu češće da se viđam sa „mojim fudbalerom“ koji je u Beogradu. On je moja velika ljubav i njegovi golovi su za mene najbolji, ona rastrese svaki dio moga tijela i pocjepa moje mrežaste čarape. Njemu također imam da zahvalim na novim grudima, sa kojima on obožava da se igra. Rekao mi je da svojoj djevojci nije htjeo da plati, ali jeste meni – ispričala nam je iskreno Amanda Dior.

Bato Šišić

Podijeli

Pratite nas:
Saida je sve ubjeđi
Elvira Rahić je tri