PočetnaAktuelnoKoke na ćevapima, Zisko se zbog tekme naoružao navijačkim rekvizitima

Koke na ćevapima, Zisko se zbog tekme naoružao navijačkim rekvizitima

Bližimo se polovini septembra, a posljednji dani ljeta kao da ne daju da ovo, za mnoge naljepše doba u godini, ode. Suncem “okupane” ulice Sarajeva i danas su izmamile mnoge poznate ličnosti u šetnju gradom ili na kafu sa prijateljima.

Među njima bio je i Brano Likić, poznati sarajevski producent i poduzetnik, koji živi na relaciji Sarajevo – Amerika, a društvo mu je pravio pjevač Nihad Voloder.

Bili su u ugodnom razgovoru u jednoj ljetnoj bašti, a kako su nam uz osmijeh otkrili, razgovaralo se o trenutnoj situaciji na bh. muzičkoj sceni.

Ugodan dan za šetnju i vožnju na biciklu iskoristio je i naš reper Adnan Hamidović, poznatiji kao Frenkie.

U Ferhadiji naišli smo i na svima dobro poznatog pjevača i showmana Aziza Gluščevića Ziska.

Zisko se zbog večerašnje tekme BiH-Austrija još jutros“naoružao” navijačkim rekvizitima pa se zaputio u Zenicu.

Iako je zakleti navijač Želje, pjevač Semir Cerić Koke ćevape jede samo u “Petici”, koja je u vlasništvu porodice Asima Ferhatovića, jednog od najvećih legend Fudbalskog kluba Sarajevo.

– Šta ću kad su najbolji – kazao nam je Koke pokazujući kesu sa ćevapima koje je ponio kući da ih u miru pojede, piše Coolstyle.ba.

Na Baščaršiji zatekli smo i malo društvo. Naš poznati producent i reditelj muzičkih spotova Haris Dubica, uz kafu i čaj ćaskao je sa prijateljima Nevresom Softićem, Ajdinom Hasanićem i Benjaminom Šehićem.

Pratite nas:
Luksuz koji nas laga
Nina Badrić objavil