PočetnaAktuelnoKolege šokirane zbog informacije da su pucali na kombi Maye Berović: Drži se, uz tebe smo

Kolege šokirane zbog informacije da su pucali na kombi Maye Berović: Drži se, uz tebe smo

Bend pjevačice Maye Berović u subotu je poslije koncerta u Mostaru napadnut vatrenim oružijem! Naime, nakon velikog koncerta u pomenutom gradu, Majin bend krenuo je u hotel, a tokom vožnje, nepoznate osobe sa dva motora i fantomkama na glavama iz vatrenih oružija sa prigušivačema ispalilo je nekoliko hitaca u točkove i probušila sve četire gume na kombi vozilu u kojem su bili članovi benda.

U tom trenutku Maya Berović se nalazila u drugom vozilu i ostala je u šoku kada je vidjela da ispred nje osobe na motoru pucaju u kombi u pokretu. Na svu sreću, niko od članova benda nije povrijeđen, a svi su bili u šoku zbog čitav situacije koja je odigrala u svega nekoliko minuta.

Mayine kolege pružile su veliku podršku regionalnoj zvijezdi, a među prvima su se oglasili Ana Bekuta, Saša Kovačević i Emina Jahović.

– U suštini radimo rizičan posao, bez obzira koliko ljudi misle da nam je lako i zabavno. Još uvijek nema dovoljno informacija da bih mogla nešto konkretnije osim ovoga da kažem. Naravno, svim srcem sam uz Mayu i očekujem da se napad što prije rasvijetli – rekla je Bekuta vidno uzrujana zbog svega što je snašlo pjevačicu.

– Najvažnije je da su Maya i Alen kao i njihov bend dobro. Svako dalje polemisanje je suvišno dok nadležni organi rade svoj posao – naveo je Saša Kovačević.

– Šokirana sam ovim saznanjem… Drži se Mayo, uz tebe sam – rekla je Emina Jahović u jednom dahu.

 

Pratite nas:
Lepa Brena se na kon
Dres Baracka Obame i