PočetnaAktuelnoKolinda će biti ljubomorna: Hrvatska je upravo dobila najseksi političarku, a mnogima je dobro poznata!

Kolinda će biti ljubomorna: Hrvatska je upravo dobila najseksi političarku, a mnogima je dobro poznata!

Hrvatska pjjevačica i glumica Antonija Šola (39) odlučila je da se da se pored muzike i glume bavi još jednim poslom – politikom. Pjevačica, koja je pisala pjesme i za slavnije kolege poput Zdravka Čolića, Olivera Dragojevića, Toše Proeskog, Nine Badrić i grupe Crvena Jabuka, postala je dio stranke “Snaga”.

Ulazak u politiku atraktivne pjevačice mediji u regionu uglavnom komentarišu rečima da je “Hrvatska dobila najseksi političarku ikada”.

Antonija Šola je po struci sociolog, glumila je u sapunicama, objavila je album i sarađivala sa najvećim muzičkim imenima u regionu.

Ona se učlanila u stranku “Snaga” koja se bori protiv banaka i bavi problemima kredita u švicarcima.

Odluku o pristupu Antonije Šole stranci “Snaga” objavio je saborski zastupnik Goran Aleksić na svom Facebook profilu.

– SNAGA! Nova članica stranke Snaga je Antonija Šola. Kaže da je oduševljena našom borbom za ljude oštećene bankarskim manipulacijama – objavio je Aleksić.

Šola je za “Slobodnu Dalmaciju” objasnila zašto se aktivirala.

– Svojim članstvom u stranci Snaga dajem simboličnu podršku borbi gospodina Gorana Aleksića i njegovom nastojanju da pomogne obeštećenju građana, koji su podizali kredite u švajcarskim francima. Pratila sam njegovu dosadašnju bitku i građanski aktivizam, riječ je o angažmanu koji budi nadu da će se problem riješiti. Imam mnogo prijatelja koji su stradali od švajcarskog franka. Pate cele porodice… – rekla je za ona.

Pratite nas:
Bila je u centru naj
Ljudi ne mogu vjerov