PočetnaAktuelnoKomšije Viki Miljković otkrile šta se dešava u novom domu, ovako se pjevačica ponaša

Komšije Viki Miljković otkrile šta se dešava u novom domu, ovako se pjevačica ponaša

Viki Miljković kupila je čak tri stana u elitnom beogradskom naselju, a za samo jednu nekretninu izdvojila je oko pola miliona eura, otkrivaju njene komšije.

Pjevačica se nedavno sa suprugom Tašketom i sinom Andrejem preselila u jedan od tri stana, a njene komšije otrkivaju šta se dešava u njenom kraju.

-Viki je naša draga komšinica. Viđam je skoro svakog dana sa radnicima, stalno vuče neke kutije. Žali se stalno na to što su joj u stanu non-stop majstori i haos, jedva čeka da se opremanje završi i da na miru otpočne život na novoj adresi. Fina je, pristojna i žena iz naroda. Kad god je vidim ona je na telefonu, stalno sa nekim priča. Za opremanje stana je angažovala arhitektu, koji ima pune ruke posla. Stalno je sa njim u kontaktu kako bi sve ispalo kako je zamislila – otkriva za Kurir djevojka koja živi u komšiluku pjevačice.

Viki je čest gost u frizerskom salonu koji se nalazi tik uz ulaz u zgradu u kojoj živi.

-Baš nam je jutros bila na feniranju. Viki je žena na mjestu, baš je fina i prizemna, zahvalna mušterija. Nema neke posebne zahtjeve i sa njom se uvijek lijepo ispričamo. Žalila nam se kako su snimanja na “Zvezdama Granda” preduga, da imaju samo jednu pauzu i da joj je to veoma naporno. Pogotovo kada se uzme u obzir da troši energiju i na majstore i sređivanje stanova. Prije nekoliko dan je bila kod nas sa arhitektom, jer joj se dopao u zid u našem salonu, pa je tražila da isti takav ima u svom stanu – otkrivaju radnici iz salona.

Miljkovićeva sa suprugom i sinom je redovan gost i u kafiću odmah do njene zgrade.

-Viki nam dolazi često. Ljubazna je, fina, normalna, ne glumi zvijezdu. Ne pije alkohol, omiljeno piće joj je limunada. Nekada dolazi sređena, nekada nenašminkana i bez frizure. Nije iskompleksirana. S porodicom ide i u market u kupovinu – kaže radnica iz kafića.

-Viki dolazi često. Pristojna je i kulturna žena. Iskreno, nisam ni znala da je ona pjevačica, dok mi ona sama nije rekla, ne slušam tu vrstu muzike – rekla je radnica u mjenjačnici.

 

 

Pratite nas:
Britanski mediji bru
Nije toliko strašno