PočetnaAktuelnoLazić zbog dugova i bebe na putu baca štake i zakazuje tezge: Evo koliko je novca izgubio a koliko bi tek mogao da zaradi

Lazić zbog dugova i bebe na putu baca štake i zakazuje tezge: Evo koliko je novca izgubio a koliko bi tek mogao da zaradi

Darko Lazić riješio je da pod hitno počne da nastupa kako bi vratio dugove i u Brestaču završio gradnju kuće, u koju namjerava da se useli s trudnom vjerenicom Marinom Gagić.

Folker se uspješno oporavlja od teške saobraćajne nesreće koju je doživio 23. oktobra prošle godine, pa je već u dogovoru sa menadžerima počeo da ugovara tezge.

Prvi nastup zakazan je sa Acom Lukasom 24. aprila, kada će prvi put stati na binu poslije šestomjesečne pauze.

– Posljednji put je imao tezgu tu noć kad se slupao kolima i od tada pjeva samo za svoju dušu. On je za pola godine, koliko nije radio, izgubio oko 300.000 eura, ali planira da to nadoknadi do oktobra. Ne može više da izdrži da se odmara po cijeli dan i bude nezaposlen, prosto nije navikao tako. Nedostaju mu putovanja, bina i publika, a pogotovo novac koji je navikao da zarađuje. Pošto se prilično zadužio tokom mirovanja, oko 100.000 eura, on mora i to da riješi da bi na miru dočekao sina koga nosi njegova vjerenica Marina Gagić. On više ne želi da bude ni roditeljima na teretu.

Oni su sve dali za njegovo liječenje i želi sve to da im vrati i obezbijedi još bolji život. Darko namjerava da novac koji zaradi uloži u sređivanje kuće u rodnom mjestu, biće mnogo troškova i za bebu, a davaće pare i za kćerku Lorenu, koju ima sa Anom Sević – otkriva naš izvor i dodaje da će se folker uskoro riješiti štaka.

– Darko već mjesec dana rijetko koristi kolica, ali uglavnom se kreće pomoću štaka. Ako njegov oporavak bude tekao kao i dosad, u roku od tridesetak dana mogao bi potpuno da ih ukloni. Noga mu je mnogo bolje i on smatra da bi tad trebalo da počne da radi, ukoliko se njegovo stanje ne iskomplikuje.

On se još nije posavjetovao sa ljekarima, ali misli da mu neće predstavljati problem. Objasniće im u kakvoj je finansijskoj situaciji, kao i to da neće dozvoliti da se preforsira. Čeka drugo dijete i mora biti savjestan i odgovoran – kaže naš izvor, dok se Darko nije javljao na telefon.

Darko Lazić preksinoć je izašao na jedan beogradski splav na nastup svog prijatelja Peđe Medenice. Pjevač je oko ponoći došao na štakama u društvu nekoliko prijatelja i zadržao se oko tri sata. Dovoljno da popije malo bijelog vina i da se opusti za svoju dušu.

Da je željan dobrog provoda, govori činjenica da je folker u više navrata ustao i lagano zaigrao, a sve vrijeme je pjevao.

Medenica ga je često pozdravljao. U jednom trenutku stvorila se gužva oko Lazića, pa je svima ponaosob izlazio u susret i fotografisao se s njima. On je ćaskao i sa gazdom kluba, gde je inače ranije gostovao, pa su se razgovarali i o njegovom nastupu. Darko je nedavno izašao s vjerenicom Marinom u provod, gde je takođe ispijao vino, a čak je i zapjevao.

Zarađivat će 10.000 za noć!

Darko Lazić je, nažalost, zbog saobraćajne nesreće doživio još veću popularnost, pa je samim tim povećao cijenu honorara za 3.000 eura. Ako je u prosjeku uzimao oko 7.000 eura, sada će pjevati za 10.000.

Naravno, njemu je najbitnije da se totalno oporavi od udesa, ali, isto tako, novac mu je neophodan za dalji život.

Pratite nas:
Oglasila se nakon sm
Suprugu Izeta Hajrov