PočetnaAktuelnoLepa Brena: Htjela sam završiti fakultet, ali je to za moje roditelje bilo komplicirano

Lepa Brena: Htjela sam završiti fakultet, ali je to za moje roditelje bilo komplicirano

Jedna od najpoznatijih regionalnih pjevačica, Lepa Brena, slijedeće sedmice proslavit će 28 godina braka sa suprugom Slobodanom Živojinovićem.

Brena ne krije da su se ona i Boba kroz dugogodišnji brak suočavali s mnogim izazovima, međutim, naučili su kako održati ljubav, a kako kaže Brena, za to je potrebno dvoje.

https://www.instagram.com/p/B4xbJxflyyk/?utm_source=ig_embed

–Boba i ja ušli smo u brak kao ostvareni ljudi, puno smo toga prošli stvarajući svako svoju karijeru. Naravno, njegova je karijera naglo prekinula te je morao odrasti. Život od vas traži velike rezultate, a ja sam počela raditi od svoje 16. godine. Htjela sam završiti fakultet, ali to je za moje roditelje bilo komplicirano, bili su zabrinuti kako ću se sama snaći u Beogradu. Međutim, kasnije sam se sama snašla i započela muzičku karijeru. Evo, Saša Popović i ja sljedeće ćemo godine proslaviti 40 godina saradnje – rekla je pjevačica za srbijanke medije.

Kaže kako je nju i Bobu život ‘izoštrio’ i naučio ono najbitnije.

–Ukoliko ne podržavate ljubav, ona će se prekinuti. Ljubav je kao biljka, morate je njegovati, biti zahvalni. Mi smo naučili kako jedno drugo voljeti i poštovati. Nije dovoljno da samo muškarac bude ženi podrška, već to treba biti uzajamno. Uvijek sam bila protiv tih feminističkih teorija – dodala je Brena.

https://www.instagram.com/p/B5ayL4xlpla/?utm_source=ig_embed

Inače, zbog Brenine i Bobine svadbe prije 28 godina prekinuli su ‘Dnevnik 2’, a svi mediji u regiji nazvali su je ‘svadbom stoljeća’.

–Kada vidimo da se negdje pojavi tekst o svadbi u medijima, sjetimo se tih dana, koliko je to bilo zanimljivo. Tad obično prepričavamo anegdote i smijemo se. Mislim da smo Boba i ja tada imali rezultate koje su ljudi cijenili, a koji su bili apsolutno relevantni da se pojavimo na televiziji – zaključila je pjevačica.

Pratite nas:
Milan otkrio detalje
Severina odbila da j