PočetnaAktuelnoLepa Brena je u braku sa Bobom već 28 godina, a njihovom odnosu kaže: Nas je život izoštrio

Lepa Brena je u braku sa Bobom već 28 godina, a njihovom odnosu kaže: Nas je život izoštrio

Lepa Brena i Boba Živojinović 7. decembra proslavit će 28 godina braka, a pjevačica je tim povodom otkrila kako su uspjeli da se izbore sa svim izazovima koje je život nosio.

-Boba i ja smo ušli u brak kao ostvareni ljudi, gdje smo prošli puno toga stvarajući svako svoju karijeru u svom domenu. Naravno njegova karijera je bila svjetska i naglo je prekinuta. Morao je rano da odraste, jako je rano dobio prvo dijete. Znate, život vas šiba, traži od vas velike rezultate i traži da odrastete mnogo ranije. Čovjek ne može da bude pretjerano dugo zanesen, ja sam počela da radim još od svoje 16. godine. Htjela sam još na fakultetu da se zaposlim i izdržavam se, međutim to je za moje roditelje i njihov mentalni sklop bilo prekomplikovano. Mislili su – sama ja u Beogradu, kako ću, gdje da radim i šta. Međutim kako se snalaze sva djeca, tako sam i ja. Otišla sam u Brčko, srela članove tadašnjeg ‘Slatkog grijeha’ i poslije tri mjeseca počela da radim. A evo, naredne godine Saša Popović i ja ćemo proslaviti 40 godina poslovne saradnje- prisjetila se Brena pa dodala:

-Bobu i mene je život izoštrio i naučio ono što je najbitnije, a to je da održite zajednicu ukoliko se volite i poštujete. Mislim da se to poštovanje i ljubav nose i uče iz svoje porodice. Mi živimo u sistemu u kome žene i majke nisu cijenjene, u kom je zakonski to normalno, a prosto negdje u realnosti nepodrživo. Svaki dan čujemo šta se desilo nekoj ženi, majci, djetetu, što mene kao javnu ličnost i suprugu, sestru, majku koja ima podršku cijele porodice jako pogađa.

Pjevačica ne krije da su se ona i Boba suočavali sa mnogim izazovima kroz dugogodišnji brak. Ipak naučili su na koji način da održe svoju ljubav, a za to je kako pjevačica tvrdi, uvijek potrebno dvoje.

-Ukoliko ne podržavate ljubav, ona će se prekinuti. Ljubav je kao biljka, morate da je njegujete, zalijevate i da se svakodnevno trudite oko nje. Mi smo naučili kako jedno drugo da volimo i poštujemo i kada treba da budemo podrška i potpora jedno drugom. Nije dovoljno da muškarac samo ženi bude podrška, već treba da to bude uzajamno. Uvijek sam bila protiv tih feminističkih i sličnih teorija, u smislu da mi ne treba da podržavamo jedni druge-  objašnjava ona i tvrdi da samo tako djeca sutradan mogu da izrastu u sretne i samostalne ljude.

Pratite nas:
Dara Bubamara: Moj s
Najveća smotra folk