PočetnaAktuelnoLepa Brena krije vijesti o nekretninama, a kupila lukuzan stan u Budvi

Lepa Brena krije vijesti o nekretninama, a kupila lukuzan stan u Budvi

Lepa Brena svake godine provede po dva mjeseca na Crnogorskom primorju zajedno sa suprugom Bobom Živojinovićem, a njihova djeca povremeno dolaze da ih obiđu i da uživaju na luksuznoj jahti koju porodica Živojinović posjeduje, a koja je usidrena u Budvi, u blizini Starog grada.

S obzirom na to da su ranijih godina spavali u hotelima, oni su nedavno odlučili da je vrijeme da kupe nekretninu na moru, koja je izgrađena prošle godine, a nosi naziv „kraljevski apartmani“.Novi biser na pjenu od mora, kako Budvani popularno nazivaju ovu luksuznu nekretninu, nalazi se u samom centru grada, odakle se pruža fenomenalni pogled na more i Stari grad.

  

Upravo ova lokacija zapala je za oko popularnom estradnom paru, te su prošle godine, nakon izgradnje, rešili da kupe tamo stan. Kako izvor VIP kaže, poznati par krije od javnosti da posjeduju luksuznu nekretninu u Budvi jer ne vole da se time pretjerano hvale. Kako VIP saznaje, ovo je jedna od najskupljih lokacija na Crnogorskom primorju, a cijena kvadrata iznosi od 4.000 eura.

– Brena u posljednje vrijeme trpi užasan pritisak javnosti, pojavljuje se raznorazne priče o njenom lošem finansijskom stanju, ali ona se ne tangira pretjerano oko toga. Zna šta je istina, pa ne želi da se bavi demantovanjem priča. Upravo iz tog razloga, ne želi da otkriva na šta troši novac, a nikako joj ne bi prijalo da se sazna da je kupila stan u Budvi u jednoj od najskupljih zgrada – otkriva izvor VIP magazina.

 

Podijeli

Pratite nas:
Nastavlja se rat izm
Pronašla dom iz sno
Ocjena Članka: