PočetnaShowbizLepa Brena novom pjesmom rasplakala narode bivše republike

Lepa Brena novom pjesmom rasplakala narode bivše republike

Popularna pjevačica danas je na svom zvaničnom YouTube kanalu objavila najavljivani novi singl “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva”. a u Beogradu je održala i promociju ove pjesme koja je sve podsjetila na stara i bolja vremena

Brena je spotom, čiju režiju potpisuje Haris Dubica, evocirala uspomene iz filma “Hajde da se volimo”, čime je ujedno najavila i premijeru četvrtog dijela ovog filma. Tako se u spotu pojavljuju glumci koji su svojom glumom obilježili ostvarenja “Hajde da se volimo! ( 1, 2 i 3). Već u prvoj sceni pojavljuje se Emir Hadžihafizbegović, a tu su i Saša Petrović, Nikola Kojo, Dragan Bjelogrlić, te članovi benda “Slatki greh”. U jednoj od scena pojavljuje se i bh. glumac Enis Bešlagić, autor teksta i muzike Dragan Brajović Braja, te pjevačice Nikolina Kovač i Slađana Mandić. Za svakog se, pod rediteljskom palicom Harisa Dubice, našla uloga u novom Breninom spotu koji je, kao i pjesma, oduševio njene brojne fanove, a posebno one starije koji ovu pjevačicu pamte u danima njene najveće popularnosti.

Promocija spota također je protekla veoma emotivno, a Brena, puprkos svojoj profesionalnosti, se i rasplakala.

  • Nikada nisam plakala na promociji. Veliku zahvalnost dugujem pokojnom Raki Đokiću i ovo je omaž njemu. On je pokrenuo priču koja još traje – kazala je Lepa Brena.
Pratite nas:
VN Abu Dhabija! Valt
Zvanično je! Britan