PočetnaAktuelnoLepa Brena pjevala sevdalinke ekipi filma “Žaba”

Lepa Brena pjevala sevdalinke ekipi filma “Žaba”

Nakon što se prošetala crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala, te dala intervju za državnu televiziju, Lepa Brena produžila je svoj boravak u našoj prijestolnici, te se i narednog dana družila sa ekipom filma “Žaba”

Najveća folk zvijezda bivše Jugoslavije iznenadila je sve posjetitelje 23. Sarajevo Film festivala kada se preksinoć prošetala crvenim tepihom u društvu glumca Emira Hadžihafizbegovića i njegove supruge. No, kako ovo njihovo prijateljstvo traje 30 godina, otkako su prvi put sarađivali na filmu “Hajde da se volimo”, bilo je samo pitanje vremena kada će i Brena doći na Festival. Očekivano, izazvala je veliku pažnju medija, pa je i naredni dan provela u Sarajevu, dajući intervjue za brojne medije, ali i šetajući Bačšaršijom.

Ćiro, Emir i Brena

Da se odlično zabavljala svjedoče i clipovi koje je objavila na svom Instagram profilu na kojima, u jednom sarajevskom restoranu, pjeva sevdalinke ekipi filma “Žaba”, a zabavi je prisustvao i legendarni nogometni trener Ćiro Blažević. Sigurni smo da su Brena i Ćiro iz Sarajeva još jednom ponijeli divne uspomene.

Pratite nas:
Nakon četiri godine
Lucija Lugomer, najp