PočetnaAktuelnoLepa Brena u strahu: Nakon drame u bolnici, pjevačica spašava nogu

Lepa Brena u strahu: Nakon drame u bolnici, pjevačica spašava nogu

Lepa Brena, nakon problema sa sinusima, zbog čega joj je urađen skener glave, sada se suočila s novim zdravstvenim problemom. Folk zvijezdi je stradala hrskavica u koljenu, pa je nedavno posjetila doktora koji joj je prepisao terapiju na koju redovno odlazi.

Prema riječima izvora bliskog vlasnici “Granda”, ona je trpjela nesnosne bolove, pa je potražila stručnu pomoć. Već izvjesno vrijeme Brena posjećuje jednu privatnu medicinsku ustanovu, gdje o njenoj nozi brine jedan od najboljih stručnjaka u zemlji. Cijena po terapiji je oko 50 eura, ali pjevačica ne žali novac, samo da joj bude bolje.

– Brena već godinama ima problem s nogom. Njoj se istrošila hrskavica zbog toga što se pretjerano bavi fizičkom aktivnošću. To je i normalno, jer je sastavni dio njenog posla da igra na koncertima i uglavnom je na visokim štiklama, što dodatno doprinosi oštećenju zglobova. Prije nego što se obratila stručnjaku za pomoć, ona je na bolnu nogu nanosila želatin, ali joj to nije pomoglo da se hrskavica obnovi. Bol je bio sve intenzivniji, pa je morala da krene na terapije. Baš se uplašila, i da stanje ne bi bilo gore, krenula je na terapije – priča izvor blizak Breni.

On kaže da je pjevačica ozbiljno shvatila zdravstveni problem i da je promijenila sve životne navike da bi spasila nogu.

– Osim lijekovima i vježbama, propadanje hrskavice zglobova može da se ublaži i boljim izborom hrane. Brena to zna i godinama se hrani zdravo i izbalansirano, što joj olakšava borbu s viškom masnoće u krvi i pomaže u obnavljanju hrskavice. Njoj su nutricionisti tačno napravili plan i režim ishrane i svakodnevno odlazi kod terapeuta koji s njom po sat radi na ojačavanju zglobova – završava izvor.

Lepa Brena je potvrdila ova saznanja:

– Idem na terapiju. Jačam mišiće i osvježavam zglobove i koljeno koje sam polomila još 1992. godine.

Pratite nas:
Darko Lazić sa banj
Turska bruji o aferi