PočetnaAktuelnoLepa Lukić nosi perike od 500 eura: Na njih ne žalim tolike pare

Lepa Lukić nosi perike od 500 eura: Na njih ne žalim tolike pare

Lepa Lukić istakla je svojevremeno kako su perike njena opsesija, te da joj nije žao da za njih dobro i plati. Nijedna koju ima nije ispod 500 eura i sve su od prirodne kose, a pošto je uvijek voljela da malo promijeni imidž – suštinski ih nosi jer joj je taj način promene najpraktičniji.

Inače, ona je od početka svoje karijere pa sve do danas izmenjala na stotine perika. Publiku je svakako navikla na stalne promjene imidža još šezdesetih godina kada je svoje umetke za kosu kupovala svuda po svjetskim metropolama, kada bi odlazila na turneje i nastupe. Kako su kod nas tada perike bile rezervisane samo za glumce u pozorištima, svi su se čudili kako Lepa tako često mijenja dužinu i boju kose.

Godinama je to bila misterija za sve, ali danas ona ne krije da nosi perike i da ih menja na godišnjem nivou.

-Ja mnogo ulažem u svoj izgled, perike su mi opsesija. Kupujem kvalitetne perike, od prirodne kose, pa nijedna nije ispod 500 eura. Nije mi žao. To je jedina stvar na koju ja trošim pare. Kada idem na snimanja, spakujem ih u njihovu kutiju da se ne umrse, a onda ih stavim kada treba da snimam emisiju – rekla je jednom prilikom ona.

 

Podijeli

Pratite nas:
Ni kriva, ni dužna
Azra Husarkić nakon