PočetnaAktuelnoLepu Brenu ne muče strahovi: Poslije raspada Juge i otmice sina, više se ničega ne plašim

Lepu Brenu ne muče strahovi: Poslije raspada Juge i otmice sina, više se ničega ne plašim

Lepa Brena tvrdi da je jaka kao stijena i da se ničega ne plaši. Nakon što je preživjela raspad bivše Jugoslavije i otmicu starijeg sina Stefana Živojinovića, jedna od najvećih balkanskih zvijezda smatra da ništa poslije toga ne može toliko da je pogodi.

Pjevačica ističe da je lavovski podnijela dvije velike muke koje su je zadesile, te da joj je prioritet da samo uživa u porodičnoj harmoniji i poslovnim uspjesima. Povodom 58. rođendana i obilježavanja 35 godina uspješne karijere, ona će 20. oktobra oktobra organizovati spektakl u Štark areni, koji je već rasprodat, pa je zakazala i drugi za 21. oktobar.

– Mislim da sam sve svoje strahove doživjela onda kad je trebalo. Moja prva tema datira iz petog razreda osnovne škole, kad sam morala da pjevam i kada sam premrla od straha. Sa prvom pobjedom, moji strahovi su nestali. Naime, ja sam žena koja je prošla raspad Jugoslavije i otmicu djeteta, poslije toga više se ničega ne bojim. Imala sam dvije veoma ozbiljne tromboze, tako da ne bih o tim šok stvarima. Zadužena sam da ljude činim sretnima i obradujem ih nekim lijepim vijestima, tako da o tom strahu nema nikakvog govora – rekla je Brena i pohvalila se da je, zahvaljujući probama, smršala nekoliko kilograma:

-Vježbamo, igramo i pjevamo svaki dan, tako da sam kilograme izgubila tokom uigravanja.

Folkerka ističe da se u jeku svoje popularnosti, dok je svakodnevno punila stadione i dvorane, samo uz pomoć pokojne majke šminkala i oblačila za koncerte, što je kontrast u odnosu na sadašnje vrijeme, kad je okružena stilistima, šminkerima i frizerima, prenosi Kurir.rs.

– Nekada smo radili 31 dan u Domu sindikata, 17 dana u Sava centru uzastopce. To su bili svojevrsni rekordi. Nastojala sam da svojim radom napravim nešto po čemu će me se sjećati sve generacije. Danas je moderno da se sve više priča o stajlingu. Ovo je jedan težak i naporan rad i vjerujem da ima više kredibiliteta nego bilo šta drugo. Nekada sam sama radila i šminku i frizuru. U moje vrijeme nije bilo te specijalne tehnike. Imali smo šminkere koji su postojali na televiziji. Ja sam smišljala kreacije, a moja mama je šila pošto je bila profesionalni krojač, a ljepotu sam naslijedila od oba roditelja pa nisam morala da vršim neke korekcije ni na visinu, a ni na izgled. Danas imamo stiliste, frizere, šminkere… I ja sam se uklopila u taj trend i mnogo je lakše i jednostavnije – rekla je Brena i dodala da sebe ne doživljava kao najveću balkansku zvijezdu.

te ne razmišljam o tome ko je najveći, najmanji i srednji. Sada gledam da priredim jedan spektakl kojim ću obradovati sve poklonike moje muzike svih ovih godina. Pošto je to moj rođendan i proslava 35 godina karijere, gledat ću da apsolutno uživam u tome – završava pjevačica.

Pratite nas:
Tom Cruise ne želi
'Prošla sam kroz pa