PočetnaAktuelnoLijepa Sofi Rastoder Luxemburga zaslužna za mnoge muzike manifestacije: I Hanka Paldum ima samo riječi hvale

Lijepa Sofi Rastoder Luxemburga zaslužna za mnoge muzike manifestacije: I Hanka Paldum ima samo riječi hvale

Sofi Rastoder je najbolji primjer kako jedna osoba, sposobna i izuzetno aktivna, može da poveže mnoga udruženja u dijaspori, ali i kako da organizira druženja, muzička i sportska dešavanja odnosno da svaki put sve funkcioniše profesionalno i veoma dobro odrađeno i još sa dosta posjetilaca odnosno publike.

Ova lijepa, atraktivna i sposobna žena živi, radi i djeluje na području Luxemburga i sa svakim muškarcem može da stane rame uz rame.

Čak se dešavalo da je mnoge koncertne aktivnosti odradila bolje od bilo kojeg muškarca, a mnogi pjevači, zahvaljujući Sofi imali su odlične nastupe i poželjeli da opet sarađuju sa njom.

Osim toga Rastoder je i zaštitni znak, odnosno njen glas, Radio Luxemburga, pa je sa te medijske strane također jako popularna i prepoznatljiva.

I bh. muzička diva Hanka Paldum imala je priliku da se upozna sa Sofi, te za nju ima samo riječi pohvale.

I naredna, 2019. godina za Sofi Rastoder bit će radna, pa tako ona već sada uveliko zajedno sa njenim saradnicima priprema muzička dešavanja koja će u Luxemburgu i okolici obilježiti narednu 2019. godinu.

Pratite nas:
Šaćir Ameti pred n
Menadžer Bijelog du